dji avata dronum var. fcc ve nfz işlemi yaptırmak istiyorum. sürekli kısıtlama vs oluyor ve dronu sağlıklı kullanamaz hale geldim.
eskişehir veya ankarada elden şekilde yapabilir veya uzaktan bağlanıp yapabilecek birileri varsa ücreti karşılığı bunu yaptırmak istiyorum.
Dji avata hack yazılım
|
Superonline dns ayarları
3 yıldı vodafon net vardı. artık abonelik sürem bittiği için üyeliğimi kapattırdım. Vodafone net de dns değilştirince her türlü siteye vpn siz vs siz giriyordum
Bugün süperonline 1000mbit e geçtim ve dns değiştirsem bile giremiyorum. moralim bozuldu. sebebini de bulamıyorum. cok moralim bozuk.
aynı alt yapı ve sorunu bir türlü çözemiyorum.
modem arayüzünden dns değiştiyordum ve tüm cihazlarımda sorunsuz şekilde sanki vpn var mış gibi tüm sitelere giriyordum ama şimdi olmuyor. baktım kullandığım dns de 1.1.1.1 yani.
2739 mmr lı hesabımı 4620k ve üzerine taşırım diyen varsa ulaşsın. uygun fiyat veren kişiye işi bırakıcam. acelem yok. kararımı 1 hafta sonra söylerim. pm atabilir konu altına yazabilirsiniz tekliflerinizi.
2020 cla 200 amg vs 40.yıl bmw f30
2020 cla 200 amg vs 40.yıl bmw f30
bu iki araç arasında kalıyorum ve sizce hangisini seçmeliyim.
cla modern ve multimedya ekranı filan baya güzel duruyor ama motor bakımından bmw den baya geride, iç hacmi de dar bir araç
bir türlü karar veremedim. bmw ci arkadaşım var o bmw al diyor ama cla da motor olarak kötü olsa bile diğer özelliklerle üzmez gibi geliyor
karar veremedim
sanırım son mmr ım 6k 6500 arası idi. 1 senedir girmiyorum oyuna. uygun fiyata yaparım diyen varsa dm atabilir konu altına yazabilir veya telegramdan @Q8276 yazabilir. tg den yazarsa direkt dönüş sağlarım.
Eskisen kar analizi yapan bir forumdas vardi.
|
iphone 11 magesafe miknatisi iyi yapismiyor kilif alsam is gorur mu
|
Letgo da satılan ucuz aküler
vodafon fiberden türktelekom fiber e geçmek?
şuan oturduğum bina da superonline fiber var ve yeni taahhüt yaptım, ama kiralamak istediğim yeni dairede türk telekom fiber alt yapısı var. geçir yaparsam çok fark çıkar mı ücret olarak?_? farkı nereden öğrenebilirim?
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 733
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.590 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu