00.01'de geliyor
Tatil demeyin, sonuçlar 07.00'de açıklandı. O vakitte biri mi vardı binada sanki? Otomatik açıklanıyor işte.
Behzat ve Mikail gibi hocalar yetiştiren Kerim Hoca'mızla çalışanlar ne yaptı?
Dün böyle bir şey yaptılar.
Sevgi neydi? Sevgi emekti.
Emeğimizi emaneti olarak gören ÖSYM'ye lütfen kızmayın. Halis Aygün abimiz son sürat yerleştirmelere devam ediyor. 7/24 uğraşıyor, didiniyor. Sizden birazcık sabır istiyoruz.
Halis Aygün'ün telefonunda ping var
9 dakika sonra geliyor sonuçlar.
12.30 beklemede
düüüüüt düüüüüüüüt
geliyor gelmekte olan
Son dakika haberine göre; Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yüz yüze eğitimin esaslarını görüşmek üzere tüm rektörlerin katılacağı bir toplantı gerçekleştirme kararı aldı. Toplantıda ayrıca, Yükseköğretim Kurulu’nun geleceğe dair yeni vizyonu da açıklanacak. İşte son dakika haberinin detayları...
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yarın ilk kez rektörlerle bir araya gelecek.
YÖK Başkanı Erol Özvar, yarın ilk kez Ankara'da rektörlerle bir araya gelecek. Yüz yüze eğitime başlanması planlanan 2021-2022 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda Özvar, 'Yükseköğretim Kurulu'nun geleceğe dair yeni vizyonunu' paylaşacak. Rektörlerin de görüşlerini açıklayacağı toplantıda, üniversitelerdeki yüz yüze eğitimin esasları değerlendirilecek.
KYK yurtları açılıyor
Sırada hangi konular var
Tercihler açıklanana kadar ne konuşuluyor burada? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin.
Ay yanlış yeri yazdım ya offfffff
odtü ceng yerine odtü kıbrıs burssuz ceng yazmışım.
napcam şimdi ben
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 874
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.017 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.352 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar