Malatya Turgut Özal Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği
hayatımın en büyük hatası, ömrümden boşa geçen bir sene
okul dağın başında, cidden dağın başında etrafı bomboş arazi şehir merkezine uzak,
eğitim seviyesi yerlerde sürünüyor, hatta ülkenin en kötü bilgisayar mühendisliği eğitimini burası veriyor.
okula yabancı öğrenci adı altında ne kadar afgan, suriyeli vs. varsa doldurmuşlar. hatta bazı bölümlerde sayıları yerli öğrencilerden bile fazla.
bölümde sadece 4 hoca var. evet yanlış duymadınız sadece 4. derslerden ne anlıyorsun dersen koca bir sıfır.
işsizlik garantisi ile okuyorsunuz resmen, bir tane bile olumlu yanı yok bölümün.
eğer ben hayatımı sevmiyorum, kendime işkence etmek istiyorum, üniversite hayatımı rezilce yaşamak istiyorum diyorsanız düşünmeden yazın aradığınızı bulursunuz.
üniversitenin sosyal medya hesaplarını inceleyin ne olduğunu zaten anlarsınız. boşa açılmış onca üniversiteden biri. işsizliği 4 sene erteleme kurumu.
ASLA AMA ASLA BURAYI YAZMAYIN. GİDİN AÇIKÖĞRETİM OKUYUN DAHA FAZLA DEĞER GÖRÜRSÜNÜZ.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 511 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular