Askerlikte banyo sistemi nasıl (2024)
Merhaba, askerde banyo ile ilgili hep eski yılların bilgileri var ve özellikle herkes acemi birliğinde toplu olarak hamam gibi yapılıyor yan yana kapalı kabinler yok diyor. Şuan hala öyle mi veya şansına göre bazı askerlik yerlerinde mi öyle yoksa Türkiyenin her yerinde artık banyolar ayrı yan yana kapalı kabin şeklinde mi? Yani eğer bu yılda bile herkes birbirini görerek ortada duş falan alıyorsa ben çekinirim alışık değilim öyle bir rahatlığa
Askerlik celp- sevk
Merhaba arkadaşlar, Ağustos celbi için son başvuru 31 Mayıs yazıyor. Ağustos Celbi de 3'e ayrılıyor. 22 Ağustos, 19 Eylül ve 17 Ekim şeklinde. Şimdi ben Ağustos celbi için başvuru yaptığımda bu 3 tarihten hangisinde gideceğimi seçebiliyor muyum yoksa tamamen şansa mı?
Windows 11 pro Oem Key
Hazır toplama pc aldık, içinde geçici windows yüklü biraz da bozuk gibi anasayfada sağ altta etkinleştirin diyo, etkinleştirilmiyor vs falan. Şuan windows 10 yüklü gözüküyor. (orjinali ve bilgisayarcılar çok para istiyor o yüzden oem key alalım dedik, ama kurma konusunda pek bilgimiz yok)
Birinci sorum: Windows 10 un üzerine 11 kurarsak sıkıntı olur mu yani boş mu olması gerekiyor
İkinci sorum: Kurduk diyelim herhalde bu işlem format gibi bir şey mi oluyor, yani windows 11 i kurunca bilgisayardaki anakart, ekran kartı vs driverlar da gidiyor mu onları da mı bulup indirmemiz gerekiyor?
Hatırlayamadığım abur cubur
Arkadaşlar merhaba, konu dışına yetkim olmadığı için buraya yazıyorum özür dilerim ama bulmam lazım bulursam o çok mutlu olacak. Görsel rastgele ama kutusu bu tarz fil, ayı gibi olan meyve suyu veya yoğurt olan bir abur cubur varmış, adını bulamadım bilen biri var mı lütfeen?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.593 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic