2. el X box series S alınırken dolandırıldım mı?
Dostlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Salı günü 2. el aldığım X box Series S elime ulaştı. Salıdan bu güne kadar oynadım ve 2 kez farklı oyunlarda olmak üzere( ryse of kingdom, FIFA21) birisinde dııt diye rahatsız edici bir ses ile takılı kalıp x box ana sayfasına attı diğerinde ise sessiz takılıp x box ana sayfasına attı. Ürünü aldığım kişi mart ayında aldığına dair fatura ve garanti süresinin 2 yıl olduğunu gösteren bir belge göstermişti Microsoft garantili ancak garanti süresine Microsoft sitesinden baktığımda nisan 2022'ye kadar geçerli olduğunu görüntüledim. Bu nasıl oluyor burada kazık mı yedim? Ve diğer önemli sorum ise X box konsolum 2 kez bu şekilde takılı kalıp beni menüye attı. Garantiye verdiğimiz zaman eğer bir sorun varsa yeni konsol verdiklerini okudum bu ne kadar doğru sizce garantiye vermeli miyim ve kazık yemiş miyim? Konsolu kontrol ettiğimde aşırı sıcak bu normal mi bilmiyorum. Bu arada başka bir şehirden birisinden aldım nasıl garantiye verebilirim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 570 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Xbox Genel Bölümü