Sıvı Soğutma RPM Hızı Ayarlayamıyorum
Arkadaşlar GamePower Skadi 120 ARGB Cpu Sıvı Soğutma Var 3 Pinli Anakarta Takılı EN Soldaki Pin Boşta Biosa Giriyorum CPU FAN ,, PMW Modda Hiçbir Şekilde Değiştiremiyorum Tüm Şeyiyle Oynuyorum Değişmiyor Al Suite 3 İndirdim Yine Değişmiyor 2566 2561 RPM 'de çalışıyor CHA Fan Mod ise AUTO DC PMW modları Var Onlar ilede oynadım onlarda değişmiyor ACil Çözüm Lazım
RTX3060 Hazir Kasa
Nasıl Bu Sistem 17K
Incehesap RTX3060 Hazir Kasa
Bu sistem nasil
Mini Dv Kasetleri Bilgisayara Aktarma
Merhaba Elimde Fotoğraftaki Gibi Kasetler Var 30-40 Tane Bunları Bilgisyara Aktarıp Video Formatına Dönüştürüpü USB Bellekte Toplamak İstiyorum Bunları Yapan Fotoğrafçılar ama Çok Var ve Saatine Bilmem Kaç Alan Var Aşırı Pahalıya Geliyor Bunun Cihazı Dönüştürme Tarzı şeyleri Var Galiba Ama Piyasada Satılma Durumu Ne Bilen Arkadaşlar Varsa Acil Yardımlarını Bekliyorum
Ekran Kartı Öneri (1100TL )
şlemci : Intel Core i5 2310 2.90 GHz
Anakart : P8H61-MX
RAM: DDR3 4-4 TOPLAM 8 GB
Şimdiki Ekran Kartı : AMD RADEON R7 240
Güç Kaynağı:
Ekran Kartı Almak İstiyorum Bunlar var . Yeni Pc alamam ekonomi belli zaten .
Bu ekran kartı ile idare edemiyorum 1100TL para var hangi ekran kartlarını önerirsiniz
Örnek olucak verirsem bu donanım ile Valorantta 60-100 arası fps alıyorum 2-2.5 katına çıkarabilecek bir ekran kartı alınabilinir mi
Emülatör falanda kullanıyorum kodlama yapmak için kasıyor lazım..
EK OLARAK Bu Donanımı Satsam Kaç Liraya Alıcısı Olur ya da Sadece İşlemci Değiştirsem Etkisi Ne olur
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.682 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware