Herkese merhaba, Doktora tezim kapsamında, bisiklet turistleri ile ilgili bir araştırma yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz araştırmanın temel amacı, bisiklet turistlerinin çevre (doğa) dostu davranışlarını anlamak ve bunların daha da gelişmesine katkı sağlamaktır. Bisikletle en az bir gece konaklamalı tura katılmış herkes ankete katılabilir.
Bisiklet turizminin gelişmesi ve yaygınlaşması için, bisikleti hayatına adapte etmiş kişilerin katılımları bu konuda hayati önem taşıyor. Bu açıdan tüm katılımcılara şimdiden teşekkür ederim.
Soru formuyla ilgili soru ve görüşlerinizi, iletinin altına ya da mesaj olarak bana yazabilirsiniz.
Anket linki:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5hbZZrSDjJH1V3dnzPcKRfdBSiQECekiWmrSqMG_uhNTbZQ/viewform?usp=send_form
Ayrıca, lütfen bu iletiyi arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin, ne kadar fazla bisikleti hayatına entegre etmiş kişiye ulaşırsak o kadar faydalı olacaktır.
Bu araştırma Poznan Ekonomi Üniversitesi (Polonya) tarafından hem Türkiye'de hem de Avrupa Birliği Ülkelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilmektedir.
Dell Inspiron 5515 Kullanıcıları
|
Herkese merhaba, gördüğüm üzere Huawei Matepad 11 ile ilgili bir paylaşım konusu yok. Bu yüzden bu konu altında tabletle ilgili sorunları, yorumları ve varsa çözümleri paylaşalım. Ben tableti bir haftadır kullanıyorum. Genel olarak güzel bir deneyim sunuyor. İşletim sistemi çok çok yeni ama Android'ten çok bir farkı yok. Ancak, detaylara girdikçe farklar göze çarpıyor. Merak ettiğiniz şeyler varsa yanıtlarım. Teşekkürler...
Ayrıca, tableti merak eden ve satın almak isteyenler inceleme videosunu izleyebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=8kgWPxkmgSU&feature=youtu.be
Huawei Matepad 11 (2021) Kutu Açılışı
Herkese merhaba, Polonya'dan satın aldığımız Huawei Matepad 11 tabletin kutusunu açıyoruz. Cihaz yanında Huawei Smart Watch GT2 Pro ve Huawei Freebuds 4i ile birlikte geliyor. İyi seyirler. Teşekkürler...
Huawei MatePad 11 Kutu Açılımı - Freebuds 4i - Watch GT 2 Pro - YouTube
İlgi Alanları: Konsol oyunları ve gitar sever
Youtube: Levover PSM Twitch: gamelevover |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 369.679 (Bu ay: 4.130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar