Arkadaşlar bunun anlamı ne?
6138 aylık gelirle, 105 bin sıralamayla nasıl yurt çıkmaz?
Başlıkta dediği gibi arkadaşlar. Ailemin yanında kendimi rahat hissetmiyorum, mümkünse 3 ay tatilde de yurtta kalmak istiyorum. Böyle bir imkan var mı?
Kyk yurt başvurusu
Arkadaşlar Kyk yurt başvurusu yapacağım fakat orda "Aylık Diğer Geliriniz" diye bir bölüm var anne, baba gelirinden harici olarak. Ağabeyim bizle yaşıyor ve çalışıyor, oraya ağabeyimin maaşını yazmalı mıyım yoksa sadece anne, baba gelirini mi yazmalıyım?
Üniversite katkı payı/öğrenim ücreti
Arkadaşlar üniversitemin akademik takvimine baktığımda 12-16 Eylül arası katkı paylarının/öğrenim ücretlerinin ödenmesi gerektiğini söylüyor. Bu katkı payı ile öğrenim ücretlerini kimler öder? Üniversiteye ilk defa yeni başlayan birinin ödemesi gerekiyor mu?
Üniversite kayıt yardım
Arkadaşlar Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini kazandım ve e kayıt yapmaya çalışıyorum fakat "Üniversite Duyuru" bölümünde şu yazıyor "Elektronik kayıt yapan adayların, kayıt evraklarını 30 Aralık 2022 tarihine kadar kayıt oldukları okulun öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir. https://ogrenci.beun.edu.tr/kayit-rehberi.html" linke gittiğimde ise "d) Elektronik kayıt yaptıran öğrenciler, belge teslimatı yapmayacaklardır, öğrenci kimliklerini dersler başladığında ilgili birim öğrenci işlerinden alabileceklerdir." diyor. Şimdi ben belge götürecek miyim götürmeyecek miyim? Götüreceksem ne götüreceğim? Ne yapacağımı anlamadım yardımcı olur musunuz.
Üniversite kayıt yardım
Arkadaşlar Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini kazandım ve e kayıt yapmaya çalışıyorum fakat "Üniversite Duyuru" bölümünde şu yazıyor "Elektronik kayıt yapan adayların, kayıt evraklarını 30 Aralık 2022 tarihine kadar kayıt oldukları okulun öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir. https://ogrenci.beun.edu.tr/kayit-rehberi.html" linke gittiğimde ise "d) Elektronik kayıt yaptıran öğrenciler, belge teslimatı yapmayacaklardır, öğrenci kimliklerini dersler başladığında ilgili birim öğrenci işlerinden alabileceklerdir." diyor. Şimdi ben belge götürecek miyim götürmeyecek miyim? Götüreceksem ne götüreceğim? Ne yapacağımı anlamadım yardımcı olur musunuz.
Mesela biri 400 diğeri 410 puanlı 2 kişi aynı üniversiteyi tercihlerine yazdılar. 400 puanlı olan diyelimki o üniversiteyi 1. tercihi olarak yazdı 410 puanlı olan ise 24. tercihi olarak yazdı. Bu durumda 400 puanlı olanın 410 puanlıya göre bir önceliği var mı yoksa 410 puanlı olan her halükarda 400 puanlıdan öncelikli mi? Tercih yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?
Başlıkta dediği gibi arkadaşlar. Ailemin durumu pek iyi değil o yüzden boşa masraf çıkarmak istemiyorum.
Tonguç Kampüs Sayısal YouTube Kanalı
Arkadaşlar bu kanaldaki full tekrar videoları sınava sıfırdan hazırlanan birisinin konuları öğrenmesi için yeterli midir yoksa atladıkları şeyler var mı?
Örnek video
Üniversite sınavına yeniden hazırlanmak
Arkadaşlar bir kaç sene aradan sonra üniversite sınavına tekrar hazırlanmaya karar verdim fakat lisedeyken elimde olan defterlerin hepsini attım ve calisabilecegim hiç bir kaynak yok.
Benim sizlere sormak istediğim şey, benim durumundaki biri konu anlatımlı kitaplar mi satın almalı? TYT ve AYT için onerebileceginiz konu anlatımlı kitaplar var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.281 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar