Bilgisayar uzaktan kontrol uygulaması önerisi
Öncelikle hepinize merhabalar,
Ofiste kullandığım bilgisayardan evdeki bilgisayarımı kontrol etmek istiyorum fakat sürekli yeni şifre ve onay işlemleri çıksın istemiyorum. Çünkü evdeki bilgisayarın başında kimse olmuyor. Bir kere kaydedip(ya da eşleştirip) bir daha onay istemeyecek bir remote programı lazım. Chrome Remote Control'ü denedim fakat click problemi var. Ne önerirsiniz
Link Otomasyonu
Öncelikle herkese merhaba.
Nodemcu kullanarak bir proje tasarladım ve Blynk ile uzaktan kontrol sağladım. Sağladığım bu kontrolü otomasyona dökmek istiyorum. Şu anda elimde bir adet link var ve linke tıklandığında istediğim sonucu gerçekleştiriyor. Ama ben bunu otomasyona dökmek istiyorum. Örneğin: Her gün saat 13:00, 17:00, 23:00 ve 03:00 da bu link çalışsın (saatleri rastgele yazdım). Bu otomasyonu nasıl sağlayabilirim? Kullanabileceğim tool, site vb. şeyler önerebilir misiniz?
GeForce Now ile İnternetim Aynı Hızda Değil
Öncelikle forumdaki ilk konum olacak o yüzden hatam varsa affola.
İnternetim ortalama 75 mbps hız alırken GeForce Now üzerinde 15-16 bandını geçmiyor. Sırf GeForce Now kullanabilmek için internet alt yapımdaki tüm kablolamayı değiştirdim ve yeni modem aldım. İlk zamanlar 35 40 hız alıyordum ve GFN'de de aynı hızları görüyordum. Sonrasında 15 16 mbps'yi geçmemeye başlayınca alt yapımı düzeltmeye karar verdim. İnternetim 2 katı hızına çıktı ama sorunum çözülmedi.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 521 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Projeler