"Xbox live login not working" hatası
Bilgisayar üzerinden Xbox Game Pass satın aldım arkadaşımla. Oyunlara girmekte sorun yaşamıyoruz fakat ben arkadaşıma lobiye davet ettiğimde "Xbox live login not working" hatasını alıyor lobime gelemiyor. İki oyunda denedik sadece olmayınca şu an çözüm bulmak için oyunlara girmeyi bıraktık. Girdiğimiz oyunların biri Gang Beasts diğeri grounded. İkisinde de aynı hatayı aldık. Bende bir problem olmuyor fakat dediğim gibi arkadaşım bu hatayı alıp Online olarak lobime bağlanamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Kpss öğretmenlik sınavı
KPSS ye bu sene girmeye hazırlanıyorum. 3. sınıf öğrencisiyim. İnternet üzerinde öğretmenlik ataması için girilen sınavların bir yıl geçerli olduğunu okudum. Öğretmenlik için 3 ayrı sınava giriliyor. Genel kültür genel yetenek, Eğitim bilimleri ve Alan bilgisi sınavı. Bu sene girdiğimde bu sınavlardan çıkan sonuçlarımın hiçbirini seneye kullanamayacak mıyım? Mesela YKS sınavında TYT iki sene geçerli olabiliyordu KPSS de böyle durum yok mu?
Az gpu kullanımı
Sistemim Ryzen 5 3600 rx6600 16 gb 3000mhz
bazı oyunlarda ekran kartımın kullanımı %40 larda seyrediyor. İstediğim fps değerlerini göremiyorum. işlemcim de aynı oranlarda seyrediyor.Nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Spor yöneticiliği
Spor yöneticiliği okuyan çift anadal yapabilir mi ?
Hangi bölümlere yapabilir ?
Spor yöneticiliği okuyan mezun olduğundan hangi belgeleri alabilir ?
Arff memuru olmak
arff memuru olmak istiyorum bu yüzden 2 yıllık sivil savunma ve itfaiyecilik bölümünü okumak istiyorum. Ama 2 yıllık bölümlere karşı internette 'okuma daha iyi' gibi sözler duyuyorum. Ne yapmalıyım ?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 915 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı