Abgcoin
Abgcoin’in arkasında büyük bir holding var ve gerçekten yatırımcılarına büyük olanaklar sunuyorlar. Projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyorum. Coinleri çok daha değer kazanacak gibi geliyor bana.
Tekin Ozalit
Bir süredir baskı işlerim için güvenebileceğim, profesyonel bir Ozalit firması arıyordum. Daha öncesinde hiç Tekin Ozalit’le çalışmamıştım, ondan dolayı çok bir beklentim yoktu fakat kendileriyle çalıştıktan sonra gerçekten şaşırdım. Beni İkitelli’deki merkezlerinde dinamik, genç bir ekip karşıladı. Çalışan sayısı da beni ayrıca şaşırttı, bu kadar geniş bir ekiple karşılaşmayı beklemiyordum. Kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırdılar, her soruma ayrı ayrı cevap verdiler. Günün sonunda baskıdan da çok memnun kaldım, kâğıdın kalitesi, hızlı çalışmaları, kalıp parası almamaları beni çok memnun etti. Vaat ettikleri hizmeti fazlasıyla verdiklerini söyleyebilirim. Benim gibi baskı işleriyle çok uğraşan, ne yapacağını bilemeyen herkese tavsiyemdir, Tekin Ozalit’le kafanız rahat bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 223 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic