Türk Telekom altyapı sıkıntısı
Konu İnternet'imizin sürekli kopmasından başladı internet servis sağlayıcımıza arıza kaydı bırakıp konunun Türk telekomla ilgili olduğunu söyledi. Bir gün sonra Türk telekom ekibinden biri arayıp saha dolabınıza kadar fiber hat çekilmiş size kadar çekilmemiş internet kopmalarınız eski hat kullandığınız için oluyor dedi ben de ne zaman çekilir diye sorduğumda yılların süreceğini başvuru yaptığım zaman bakılmayacağını söyledi bu olay 10 gün önce gerçekleşti ve 10 gün önce açık kapıya başvuru yaptım 5 günlük süreçte başvurumuz incelendi onaylandı ve iletilmesi gereken yere iletildi yazısı geldi ve 3 gün cevap gelmedi 3 gün önce Türk telekom Facebook hesabına yazdım müşteri hizmetleri arayıp müdürlüğe sizin adınızla başvuru yaptık sizi arayacaklar dediler ve takip bildirisi attılar şu an baktığımda başvuru tamamlanmış ve 3 gündür beni konuyla ilgili arayan yok 10 gündür düzgün cevap alamıyorum daha önce böyle bir olay yaşayan var mı nerelere başvurmam lazım neler yapmam lazım bilgi verebilecek biri var mı?
Şuan oyunun steam fiyatı 11 Lira oyunun türkçe yaması var fakat 18 lira makine çevirisi gelebilir mi bu oyuna ona göre satın alıcam ?
NieR:Automata Makine çeviri İstek
NieR:Automata Makine çeviri İstek
Bu oyuna makine çeviri gelme ihtimali varmıdır ?
Guijan 3 GPT yama istek
Guijan 3 oyununa yama yapılabilme ihtimali var mı ?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.665 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun