Pc secimi
Merhaba arkadaşlar 1 yıllığına Avusturya'ya geldim ve bilgisayar almaya karar verdim şu an iki bilgisayar arasında kaldım. Aralarında 100 euro fiyat farkı var sizce alsam mı alsam hangisini alsam? Şimdi önerilere açığım. Bütçeyi 1000 Euro'ya kadar artırabilirim.
Kırık diş
Arkadaşlar dişim kırıldı ve doktor randevu 3 ay sonra veriyor sizce özele gitmeli miyim ?
Kitap parası ve zorunlu bağış
Merhaba,ismim Ahmet ve bu sene liseye geçtim.Canla başla çalışarak hazırlığı olan iyi bir lise kazandım ama liseye gittiğimde şok oldum çünkü 1700 TL kitap parası ve 1200 TL bağış istediler ama bağış zorunlu olan cinsten ?!Param olsa niye devlet okuluna gideyim zaten korona virüsü var babam çalışmıyor nasıl ödesin adamcağız .Hadi diyelim ödeyebildi ama benim kardeşim de bu sene liseye geçti ve takdir edersiniz ki o da hazırlığı olan bir lise kazandı ondan bağış istemiyorlar ama 1500 TL kitap parası istiyorlar ,kıyafet parası defter parası derken biz toplam 5500 lük oluyoruz ,iş orda da bitmiyor iki küçük kardeşim de okula gidiyor .Şimdi ben sırf anneme babama yük olmamak için yazın çalışıp LGS ye hazırlanırken kullandığım kitapları oradan karşıladım ,çoğunlukla internetten çalıştım, şimdi geçmişler 400,500 TL lik kitap parasını bile ödemekte zorluk çeken babamdan ,belirtiğim gibi yazın çalıştığımla karşıladım, 5500 TL'lik masraf istiyorlar bilseydim fen lisesi yazardım işin özeti bu kitapları almazsak eğitim çöpe gidecek ama alacak paramız da yok .Bu konu hakkında önerisi olan lütfen yazsın(şikayet edilecek yer ,başvurulacak kurum ,vs.) çok zor durumdayım 1 sene çalıştım şimdi kitapları alamazsam çalışmam boşa gidecek.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 582 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü