Microsoft Store'dan Asphalt 9'u indirdim ama maalesef oynayamıyorum. Resimde attığım gibi hata veriyor. Acaba internetten indirsem yine aynı hatayı verir mi? Bu oyun böyle hata verince 8 olanını indirdim onda da sürekli oyundan attı beni acaba sebebi nedir? Laptopu da daha yeni aldım basit bir oyunu bile kaldırmıyor ya.
Laptopumun özellikleri: Lenovo Ideapad Flex5 ikisi bir arada i5 16 GB RAM MX450 2 GB ekran kartı.
Bu laptop nasıldır?
Bu laptopu hem eğitim hayatımda (üniversiteye hazırlık ve üniversitede) hem de oyun, dizi-film izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ve uzun süre de kullanmalıyım. Bir de ben teknolojiden anlamıyorum ama kurcalamayı da çok severim ve de biraz sakar biriyimdir yani o yüzden bana biraz da sağlam bir laptop lazım. Sizce bu laptop bana yeterli midir? İyi bir laptop mu? Aranızda kullanan var mı?
Lenovo ıdeapad flex5 i5 16GB ram laptop nasıl?
LENOVO Ideapad Flex 5 82HS0069TX Intel Core i5 1135G7 16GB Ram 512GB SSD MX450 2GB 14" FHD Dokunmatik W10 İkisi bir Arada fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. LENOVO Ideapad Flex 5 82HS0069TX Intel Core i5 1135G7 16GB Ram 512GB SSD MX450 2GB 14" FHD Dokunmatik W10 İkisi bir Arada en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Bu laptopu hem eğitim hayatımda (üniversiteye hazırlık ve üniversitede) hem de oyun, dizi-film izlemek için kullanmayı düşünüyorum. Ve uzun süre de kullanmalıyım. Bir de ben teknolojiden anlamıyorum ama kurcalamayı da çok severim ve de biraz sakar biriyimdir yani o yüzden bana biraz da sağlam bir laptop lazım. Sizce bu laptop bana yeterli midir? İyi bir laptop mu? Aranızda kullanan var mı?
Bu iki laptopdan hangisi daha iyi?
Ben hem eğitimimde kullanmak için hem de oyun oynamak için uzun süre kullanacağım bir laptop ve tablet istiyorum. Ama sadece birini alabilecek bütçem var. Ben de lenovo ‘nın ikisi bir arada laptopunu keşfettim. Ve bütçeme uygun iki tane laptop buldum ve ikisi arasında kararsız kaldım.
Biri i5 16GB ram, diğeri i7 8GB ram. Teknolojiden çok iyi anlayan biri de değilim o yüzden bana yardım eder misiniz?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.054 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar