Merhabalar. Ben telefonumu satıp yurt dışı Samsung Galaxy A34 5G aldım. Telefon yurt dışı olduğundan imei atarken boot atmışlar sanırım telefonu yeniden başlatınca vs uyarı veriyor (teknolojiyle aram iyi olmasına rağmen bu konuları bilmiyom) telefonu güncelleyemiyorumda hata veriyor ama android 14 telefonum güncel. Telefonum uyumlu biliyorum ama carx street veya car parking 2 gibi oyunları indiremiyorum telefon uyumsuz diyor. Bir çözümü var mı? Sırf bunun yüzünden telefonu satmayı düşünüyorum lütfen yardım edin
Bilgisayar %100 HDD Kullanıyor
Merhabalar. Konuyu uzatmayacağım. Ben laptop almaya niyetlendigim için laptoplara bakıyordum o sırada gözüme bir ilanlarda foto takıldı. Bilgisayarda sadece 1TB HDD var ssd vs yok. HDD %90-%100 gibi kullanıyordu. Bu performansı ne kadar etkiler? Örnek olarak diyelim valorantta 100 fps alan bir bilgisayarda en çok 95 falan mı olur yoksa 20-30a kadar düşer mi?
4000 TL Civarında Telefon
Merhabalar.
Ben 9. sınıfa gidiyorum. Babama herkeste telefon var bende yok vs diyordum telefondan kafanı kaldırmazsın vs diyordu. Geçtiğimiz günlerde babam sınıf hocan veli toplantısı geldiği zaman bu çocuk düzeldi telefon almanızda sakınca yok derse babam 4000 TL civarında telefon alacak inşallah (Borcumuz olduğundan pek yüksek fiyatlı telefon alamayız).
İnternette araştırdım S19 Max Pro, Tecno Pova Neo(Sınıfımdaki arkadaşımda var o da telefonunu güncelledi bunu aldı şu anlık memnun), Redmi 9 vs var.
Ben oyun odaklı bir telefon istiyorum aklımda S19 Max Pro var fakat sevenide çok kötü olduğunu söyleyende çok ve Antutu puanını araştırdım hiçbir yerde yok o yüzden bir şüpheye düştüm.
Sizin önerebileceğiniz bir telefon varsa lütfen söyleyin :)
Az İnternet Yiyen Mobil Oyunlar
Az internet yiyen oyun oynuyorum ama bulamiyorum. Aradigim oyun among us gibi az internet yiyen ve az yer kaplayan bir oyun olsun istiyorum
Aradigim Mobil Oyun Kriterleri
En Fazla 500MB Yer Kaplayacak
En Fazla Saatte 75MB İnternet Yemesini İstiyorum
En İyi Minecraft Server Açma Sitesi
Minecraft Serveri Açmak İstiyorum Ama
1- 7/24 Açık Olsun
2- En Az 2Gb RAM olsun istiyorum
Ben Aternos Denedim Ama Tek Başıma İken Bile Kasıyordu
2 Özellik Olmasa Bile Bir Site Önermenizi İstiyorum
😈Nesqufy😈
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.198 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Depolama