türknete üye oldum süreci takip edin
slm arkadaşlar. ben yeni üyeyim. birkaç haftadır eve internet bağlatsam mı bağlatmasam mı diye düşünürken yaptığım küçük bir araştırmayla altyapı yetersizliği yüzünden mecburi iki seçenek arasından türkneti seçtim. Çünkü diğerinden yediğim kazığın acısı 10 yıl oldu geçmedi.
vel hasıl türknetle yaptığım birkaç görüşme sonrasında altyapımızın çok iyi olduğunu ve çok şanslı olduğumu söylediler. ayda sadece 99.990 a 75 megabit hız alabileceğimi söylediler. memnun kalmadığınız zaman paranız iade dediler, taahhüt filan olmadığı içinde cayma bedeli filan ödemeyeceğimi söylediler. 04. 09. 2021 cumartesi telefonda anlaştık.
modem olarak zyxel vmg 8623_ t50b takılacağını söylediler, kargoyla gönderilecek, sonra kurulum ekibi gelecekmiş. altyapımız ve modem çok güzel olduğu için kesinlikle 75 megabiti göreceksiniz dediler.
modem için ödeyeceğim para kartla tek çekim olursa 385 tl olarak, taksit olursa, faturaya yansıtılan 12 taksitle 468 tl olarak alacaklarmış. 108 tl kurulum parasıda ilk üç ayda 36 36 36 olarak faturaya yansıyacakmış.
yani ilk üç ay 100+ 39 + 36 =175 tl, sonraki 9 ay 100+ 39
= 139 tl sonraki aylarda ise 99.99 tl fatura gelecekmiş.
telefonda e posta adresi varmı dediler , o anda hatırlayamadım sonra versem olurmu dedim önemli değil dediler.Faturanız mesaj olarak cebinize gelir dediler.
Eve gelince e posta adresi vermek için yeniden müşteri hizmetlerini aradım ama kayıtdan sonra operatörde müşteri hizmetleri seçeneğini kaldırmışlar ve artık türknet onlineden sorunlarınızı yazabilirsiniz deyip kapanıyor. . yani anladığım kadarıyla artık herhangi bir kişiyle görüşme şansım kalmadı. (bu bir işaretmi acaba? )
türknet onlineye girip e posta ekleyim dedim ama sabit hat telefonu boş kalamaz diye yazdığım e postayı kaydetmiyor.
şimdilik beklemedeyim. Bilgilendirme amaçlı olan biten herşeyi aynı gün burada paylaşacağım
bunu neden yapıyorum derseniz internette böyle bir sıcak ve gerçek bilgiyi aradım ama bulamadım. belki benden sonrakilere yardımcı olur
yani türkneti araştırırken hep onların ağzından okuyorsunuz. şimdi sizden birisi anlatacak.
beni takip edin
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.923 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet