Kartvizit Tarzı Seri Kart Basımı İçin Öneri( Yardım )
Merhabalar herkese,
Arkadaşlar fabrikada kartvizit boyutunda seri kart basımı yapmam gerekiyor. Ürünler için. Kart türünü bilmiyorum. Kartvizitler nasıl bir kağıttan yapılıyor. Kuşe kağıt istemiyorum. Belki 300 gr belki 400 gr yani bilmiyorum. Sizden öneri alabilirim. kartın üstünde ürünle ilgili bilgiler olacak. Fakat her 500 üretimde bir bilgiler değiştiği için , 500 ürün sonra bazı bilgileri değiştirip bir 500 daha basım yapacağım.
500 tane basıp tasarımda bir iki satırdaki Numarayı değiştirip bir 500 daha basacağım. Bu şekilde. Üretim boyunca sürekli böyle basım yapılacak.
Ama buna uygun hiçbir şey bulamadım. Ne almam gerekiyor. Nasıl bir yazıcı. Yazıcı alsam kesmek dert , yanına hazır kesme makinası gerekebilir. Zaman sıkıntılı çünkü. Elle makasla kesilemez.
Ve ya sarf malzeme olarak A4 Boyutunda değil de belki de kartvizit boyutunda sarf malzeme alıp onları giriş kısmına koyabilirim. direkt onlara basım yapar. kesim olmaz böyle bir basım makinası var mıdır? Belki Endüstriyel bir şey de önerebilirsiniz. 5-7 bin tl arası bir fiyat verebilirim. Arttırılabilir de. Şimdilik bunu bilmiyorum.
Hangi makinayı sorsam PVC Basımı yapıyor normal kağıt olmaz diyorlar , bu da beni çıldırtıyor. PVC Sarf malzemesi olarak çok pahalı bir malzeme. Ben günde 1000 basım yapacağım belki de, 300-400 gr kağıtlara basım yapmak istiyorum. PVC Olmaz ihtiyacım da yok. Arkasına çıktı almasam da olur.
Aşırı olmasa da Biraz hızlı olması önemlidir. Çünkü ürünler geliyor sürekli. Yani saatte 200-300 baskıyı hazır etse uygundur.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 176 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazıcı/Tarayıcı