İstasyon mu Lat&Row Makinesi mi?
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 1 senedir düzenli olarak ağırlık çalışıyorum. Oturduğum yer şehre uzak olduğundan mecburen evimi mini spor salonuna çevirdim. 5 aydır yeni makine için elimden geldiğince kenara para attım. Yaklaşık 3k civarı para var elimde. Sırt için ya barfiks ya da barbell row yapmak zorundayım ancak artık makineyle çalışmak istiyorum. Bayağı araştırdım ve işimi görecek ve bütçeme uygun 2 makine buldum. Bunlardan biri istasyon şeklinde Decathlon'un ekteki ürünü ve bir diğer ürün ise Pasificshop'un ekteki ürünü. Ürünleri biraz araştırdım. Pasificshop'un ürünü benim tam olarak işimi görüyor aynı şekilde Decathlon'un ürünü de işimi görüyor. Aralarında ciddi bir fiyat farkı yok. Decathlon'un ürünü 450TL daha pahalı. Buna nazaran göğüs hareketlerini yapabileceğim aparatlar mevcut aynı zamanda bacak hareketi de yapılabiliyor. Bir diğer fark ise Decathlon ürünü 60kg üstüne çıkılamıyor(yapacağım sırt hareketlerinde çıkabilir miyim bilemiyorum), Pasific ürünü ise 200kg kadar taşıyabiliyormuş. Pasific ürünü plaka eklemeli mekanizmaya sahipken Decathlon ürünü kendi ağırlık mekanizmasına sahip. Elimde 100 kilo kadar ağırlık(bar dahil değil) bench sehpası ve squat rack mevcut. Görsellerini ekleyeceğim. Konuyu açma sebebim bu iki makine arasından alacağım makineye karar vermek. Bu hafta içinde kararımı verip siparişi vermek istiyorum ancak gerçekten yardıma ve akla ihtiyacım var. Konu hakkında fikir belirtmekten lütfen geri kalmayın. Sizce hangisi benim için en uygun makinedir?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 662 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Vücut Geliştirme (Body Building)