Bu sistem alınır mı?
Merhabalar arkadaşlar, ekran kasa dahil 20.000 TL ile 3-4 sene beni götürecek gerekirse üzerinde yenilikler yapabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. İncehesapta
Şöyle bir bilgisayar gördüm fiyatı ve özellikleri uygun geldi. SSD yi 1 Tb yaptım ve anakartı B-M550k ya çevirdim. Şuan güncel fiyat 16.800 TL ye geliyor. Parça parça alıp toplamak bana hem zor geliyor hem de bilmediğim bir şey bu şekilde almak istiyorum. Sizce fiyatını hakkediyor mu uygun mu bu sistem beni bir süre götürür mü arkadaşlar?
Oneplus 9 Pro Yurtdışı alımı hakkında soru
Merhabalar, Ankara'da yaşıyorum ve oneplus pro 9 almak istiyorum çok güzel bir telefon gibi gözüküyor ama fiyat olarak böyle bir imkanım yok. 7-8bin TL bandına da bir iki sene sonra sıkıntı çıkaracak bir telefon almak istemiyorum açıkçası. Sahibindende baktığımda Yurtdışı kayıtlı olarak 7-8bin TL civarına 0 cihazlar satılıyor. Sizce bu cihazlar alınır mı? Türkiye garantili olanlar ortalama 15000tl arada çok fark var. Buradan birilerine sorduğumda Ankara Kızılay dan telefon alınmaz dolandırıcı çoğu şeklinde bir tepki aldım. Yurtdışı kayıtlı cihazlar hakkında bir fikriniz Var ise yardımcı olur musunuz lütfen. Anladığım kadarıyla OnePlus cihazlara pasaport kaydı gerekmeden imei atılarak çözülüyormuş problem. İmei ile ilgili bir problem çıkarsa da tekrar İmei atılabilirmiş ve çözülebilirmiş. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.011 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar