![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/3022901/74ba8f42-42c7-40bc-b0ea-c6162653df10.png)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Akşam yorgun bir şekilde evime girdim bilgisayarımı açtım biraz keyif yapayım dedim ama cehenneme döndü dün açılan bilgisayarım açılmıyor
Powerdan anakarta ramlere hepsini kontrol ettim temizledim taktım çıkardım açılmadı en son ekran kartını çıkardım vgayı anakarta taktım açıldı
Ekran kartını tekrar taktım (fan hep son devirdeydi bu arada) ekran kartı fanı yine son devirde çalıştı ama bu sefer bios ekranı gözüktü hatta windowsu
Başlat diye çıkan menu bile çıktı ancak sonra görüntü yine gitti beni şüphelendiren durum dün sorunsuz çalışıyordu ve görüntü geliyor gidiyor
Ekran kartının yandığına dair bir iz de yok ortada sizce sorun nedir?
Sistem:
Anakart asus ama modeli bilmiyorum
Ekran kartı amd radeon hd 5800 series 1gb
Ram 2x4gb kingston
İşlemci i5 2. Nesil
Merhaba Ben Bilgisayar İçin Türkçe Bir Yapay Zeka Tasarlıyorum Eğer Başarılı Olabilirsem Sohbet Eden Sesli Komutları Anında Uygulayabilen Her Konuda Mouse Klavye Kullanmadan Bilgisayarı Yönetebileceğimiz Bir Yapay Zeka Olacak Ancak Klasörler Açıldığında Bir Ses Çıkmasını İstiyorum Benim Hazırladığım Bir Ses Olacak Ve Klasör Açıldığında Bu Ses Çıkacak Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Büyük Destek Olursunuz Teşekkür Ederim
Arkadaşlar Pillars Of Eternity Oyununu Oynamayı Çok İstiyorum Ancak İngilizce Olduğu İçin Oynayamıyorum Yaması Falan da Yok Maalesef O Oyunda En Beğendiğim Özellik Birden Fazla Karakteri Özelleştirip Yönetebilmemdi Mount And Blade Tarzı Ama Daha Çok Strateji Oyunu Gibi Örneğin 3-4 Kişilik Grubum Olacak Onların Silahlarını Zırhlarını Ayarlayabileceğim Var mı Bildiğiniz Bu Tarz Oyunlar?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 380 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)