Arkadaşlar herkese merhaba. Eskiden olduğu gibi forum kültüründen yardım alabilceğimi düşündüğüm için buraya bu konuyu açma ihtiyacı duyuyorum. Hiç önem vermezdim fakat parfüm gerçekten kişinin imzasını taşıyan önemli bir detay. Çalıştığım işyerinde bir kızın parfümünü her yanıma gelişinde öyle bir içimi kıpraştırıyor beni heyecanlandırıyor ki size anlatamam. Bu zamana kadar hiç öyle parfüm vesaire çok edinme ihtiyacı duymadım o yüzden biraz zorlanıyorum parfüm bulma konusunda. Öyle yumuşak bir erkek değilim. Yanından geçtiğim insanlar dönüp bir daha baksınlar parfümümün adını sorsunlar istiyorum öyle güzel öyle sıradışı bir parfüm önerebilecek olan var mı. Bu arada tene uygun parfüm nasıl bulunur bilmiyorum. Bugün 2 tane parfümcüye gidip Versace Eros - Paco Rabanne Invictus gibi parfümleri denedim pek hoşuma gitmedi. Bana hep kolonyayı andırıyor anlamıyorum. Böyle üzerimde kalan hareket ettikçe buram buram yayılan parfümümü bulmak istiyorum maaşımı ayın 10 unda alacagım ve alana kadar 2-3 günde bir gidip sizden alcağım önerilerin testerlarını gidip sıkmak istiyorum. DP gibi parfümcüler içine su katıyor diyorlar onlardan almak ne kadar mantıklı orijinal parfümün kalıcılıgı da çok güzel olur diyolar EDT almaktansa EDP alabilirim. Bütçem 500-600 tl civarına kadar verebilirim onu da ekleyeyim. Böyle çok çekici seksi afrodizyak etkili vs olabilir önereceğiniz parfüm Abilerim ve güzel kardeşlerim sizden geçekten güzel öneriler bekliyorum benim imza parfümümüm olsun istiyorum artık bu konuda tecrübeli abilerimden yardım istiyorum çünkü ne zaman bir parfümcüye gidip denemeye calıssam her zaman aceleye getirip hemen satmaya calısıyolar kendimi baskı altında hissedip alamıyorum cıkıyorum gidiyorum. Parfümden gerçekten anlayan bir abim veya kardeşim bana ne yapcagım konusunda yardımcı olabilir mi lütfen? Bir de baharatlı meyveli odunsu vesaire bir sürü şey var bunlar ne için oluyor nasıl oluyor ton falan diyorlar onları bana açıklayabilcek birisi var mı. Bu arada şimdiden ço kteşekkür ediyorum minnettarım.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 495 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Parfümler ve Kişisel Bakım