Kablosuz Kompakt mouse ariyorum
Aktif olarak Logitech G102 kullaniyorum. Yaklasik 4 - 5 aydir mouse'un scroll tekerinde sikinti oldugu icin artik dayanamiyorum. Kasim indirimlerinden F/P kablosuz mouse'lara bakiyorum. Unity ile oyun gelistiriyorum. Arada disariya(kafe - kutuphane vs.) cikip kod yaziyorum. Monster'in Pusat wireless mouse'unu kullanmistim, mouse'u kaldirirken imlec hassasiyetten dolayi kayiyordu ve bu sevmedigim bir sey. Yani mouse havadayken imlec'i oynatmamasini istiyorum. Tavsiye verebilecek var mi, Amazon'da bu urunu begendim simdilik (
) .
Monster Notebook Fan Hızı Artınca Oyun Kasıyor
Monster Abra a5 v18.2 marka notebook'um var. Bildiğiniz gibi Ofis - Oyun - Turbo modu olmak üzere 3 farklı fan ayarı var. Oyunu oynarken Ofis modu haricinde bir modu açarsam oyunda her 5 saniyeye 1 anlık donmalar oluyor. Yani fan hızı arttığında bilgisayar donuyor. Çözüm olarak ne yapılabilir ? Teşekkürler.
Merhabalar, ben 4. sınıf bir üniversite öğrencisiyim. Okuduğum bölümü yapmak istemiyorum ve bir oyun geliştirici olmak istiyorum. Unity üzerine udemy üzerinden 1 tane ders aldım. Oradan video izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu sitelerde takıl, şunu şöyle yap vs. tarzı kendimi geliştirmem üzerine tavsiyeler verebilecek var mı? Network'umu geliştirmek istiyorum.
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.205 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware