Galaxy Note 8 Şarj Sorunu
merhaba galaxy note 8 im çok yavaş şarj oluyor her türlü kablo adaptör denedim bir türlü 1.5 2 amper çekmiyor en fazla 700 800. bilgisayar telefonu görmüyor. bazı kablolar şarj etmiyor. arıza soket de mi entegrede mi sizce? yada başka sorun mu? odin den stock rom flaşlayamıyorum yarıda kesiliyor. twrp flaşlayıp twrp üzerinden custom rom kurunca sorun yok ama
Görüntüyü Harici ekran kartından almak mümkün mü
merhaba bende acer nitro 5 var. ekran kartı 560x dahili ekran kartı ise 2500u işlemcisinin vega8i. laptopun görüntüyü vega8 den değil de 560x den almasını istiyorum bu mümkün mü? 1 sene önce falan format atmadan önce 4k çözünürlük seçeneği vardı ayarlarda artık yok. suan maks 1920x1080 seçeneği var eskden görüntüyü hariciden aldığını düşünüyorum bu yüzden. driver larım güncel teşekkürler. (bilgisayarın içini falan da açtım zaman içinde bir kabloyu falan sökmüş olabilir miyim sadece soru?)
j7 prime kernel
merhaba j7 prime var bende 4 işlemcinin sürekli uykuda durması gpu nun sınırı zorlamaması nedeniyle root + kernel attım. gpu yu 1000 mhz de cpu 8 ini de 1.50 ye alıp kullanıyorum ama cpu tus kildine aldıktan sonra yine ilk 4 ü 900 mhz diğer 4 uykuya geçiyor emir verdiğinizde işe yaramıyor telefona restart atıp tekrardan ayar yapıyorum sürekli bu şekil bunun çözümü var mı
Üniversite Kayıt
merhaba 2018 üniversiteye girişliyim okulla ilişiğim kesildi şuan herhangi açık yada örgün eğitime kaydolabilir miyim 2021-2022 eğitim yılında 2018 deki puanımla. merkezi geçiş dikey geçiş fark etmiyor. net bilgisi olan yardımcı olabilir mi
tecil hakkında
98 liyim 2018de 3sene tecil ettirmiştim zamanında 2018de okula basladıgımda askerliğim 2026 ya kadar tecil edildi bu sene okuldan ayrıldım diyebiliriz. tecil galiba bozulacak ocakta falan.suan hala 2026 gözüküyor 2022 eylülde üniye başlamak istiyordum sınava girip 2022 de ancak galiba celp gelecek en son celp de 2022 aguston sonları üniversite kayıtları önümüzdeki sene 2022 eylülde olacak.. celbi en sona ertelesem bile sanırım yoklama kaçağı olacağım kayıt yaptıramam ki? bu konuda detaylı bilgisi olan var mı? bu sene sınava girmedim merkezi geçiş falan yapabilir miyim hala yada ocakta
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.575 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar