Türkiyede fiyatların sürekli artması
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-xiaomi-redmi-buds-3-beyaz-fiyati,1569128457.html
Şu kulaklık 650tl. 1.5 yıl önce 450tlye almıştım. Ya bu arada 5-6 çıktı sanırım. Buna rağmen değer kaybetmemesi!
Kısaca eski bir şey alacağınıza 6 aylık yeni bir ürün alın. Daha uyguna geliyor. Çünkü eskisi o fiyatı hak etmiyor.
Türkiye ile DoğuAsya ülkeleri arasında nüfus değişimi önerisi
Asya ve Türkiye'de nüfus doğum hızı azaldı. Bunun çözümü için bir fikir sunuyorum.
Bekar bireyleri başka ülkelerle gönüllü değişim yapmak. Tabi bunun standartları olacak.
Büyük suçlar işlememek vb.
Ben beğenmedim geri dönüyorum olayı da yok. Asıl yaşamları gittikleri ülkede olacak.
Sadece şehirliler değil, köylüler de dahil her sınıf dahil olacak.
Türkiye-Kore : 1milyon koreli(%50e-%50k), 1 milyon Türk ülke değişecek.
Türkiye-Japonya : 1m - 1m
Türkiye-Çin : 1m - 1m
Türkiye-Moğolistan : 200bin-200bin
Bu sayede ülkelerde nüfus artışı ve canlılığı artacak. Akrabalık ve gensel ilişkiler olacak. Kurt ile kangal kırması gibi düşünün.
Milletin mutluluğu artacak. Asyalı sevdalısı olanlar bu gerçek olmayacak üzücü bir hayal olmaktan çıkacak.
Güneydoğu Asya içinde genişletilse bir süreç olabilir ama orada nüfus sürekli artıyor zaten. Belki Kamboçya ve Laos gibi küçük ülkelerle 500binlik bir değişim yapılabilir.
Familia Plus Natural Çek Al 150'li Peçete (f&p ürün)
Son zamanlarda gördüğüm en f&p ürün. 23tl bimde. Kullanışlı çek al paket olması güzel ve son peçeteye kadar bozulmadan duruyor böyle. Özellikle yemek masanızın yanında bir tane bulundurmanızı öneririm.
Şok market iğrençliği
Aldatma, ikinci olma.
İzleyin lütfen.
Arkadaşlar ikinci olmayın, aldatmayın. Sevgi 2 kişiliktir. (Arapların olayı farklı) Böyle çelişkili duruma düşerseniz derhal terk edin.
Bakın bu olaylar yaşanırken de biterken de sizin hiç bir değeriniz olmayacak.
Kablosuz veri saniyede 938 gigabit hızında, yani mevcut 5G telefon bağlantısının ortalama hızının 9000 katından fazla bir hızda gönderildi. Bu, saniyede 20'den fazla ortalama uzunlukta film indirmeye eşdeğer olacaktır.16 Eki 2024
O sırada Türkiye: 2023 yılında 150tl olan 10gb paketimi 2024 yılında 250tlye yenileyebildim. Yüksek hızın keyfini sürelim.
Avrupa Türkiye gelişmiş ülke filan bitti o devir. Bir savaş şart.
7 Strateji oyunu çeviri istek
S.W.I.N.E. HD Remaster
Sudden Strike 4 - Complete Collection
The Valiant
Last Train Home
Red Alert 3 & Uprising
Warno
Panzer Corps 1-2
Ayrı ayrı açmak istemedim hangisi çevrilirse kardır. Bilen için kısa sürede çevrilecek oyunlar.
Street Fighter 6 Türkçe Dublaj
Güzel bir emek verilmiş. Burada paylaşmak görünürlüğünü daha çok arttırır diye paylaşıyorum. Güncellemeye devam edecekmiş mod. Hata bildirimi yapabilirsniiz.
Anadolu üniversitesi açık üni
Yarın son günmüş kayıt için. Bugün oluyorum ama hangi bölümü seçeceğimi karar veremedim. Hiç bilgisi fikri olan var mı.
Kıl dökücü krem öneriniz
Kullandığınız zararsız ve etkili bir ürün varsa önerebilir misiniz? Ayrıca vücut ve özel bölge ayrı ayrı mı almak lazım?
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.517
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.080 (Bu ay: 1.445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.012 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic