BEL EĞRİLMESİ VE FITIK için TAVSİYE TEDAVİ
aranizda bel fitigi olup bel egrilmesi yasayan ve , yararli bir tedavi gören var mı?
mesela ozon tedavisi, mesela bitkisel mi ameliyat mı?
motosiklet için YARIM KASK VE MUAYENE
motosiklet için yarım kasklar muayeneden geçer mi
YARIM KASK VE MUAYENe
MUAYENEDEN GEÇER Mİ YARIM KASKLAR?
elektrikli motosiklet muayene tavsiyeler
2 km lik işe gidis gelis icin kullandigiM elektrikli volta vs2 mopedim var..BUNUN plakasi var dolayisiyla muayene günü de bu aralik en son…
şimdi soracağıM , bunu muayeneye goturdugumde ne goturmeliyim yaninda (kask mask vs)..ne yapmaliyiz ..tavsiye edecek , muayene yapmis yapacak kisiler var mi?
bir de bu yeni vergiler BİZ elektrikkli mopedlere de geliyor mu, vergi falan verilmiyor şu anda
elektrikli motosiklet muayene tavsiyeler
2 km lik işe gidis gelis icin kullandigiM elektrikli volta vs2 mopedim var..BUNUN plakasi var dolayisiyla muayene günü de bu aralik en son…
şimdi soracağıM , bunu muayeneye goturdugumde ne goturmeliyim yaninda (kask mask vs)..ne yapmaliyiz ..tavsiye edecek , muayene yapmis yapacak kisiler var mi?
bir de bu yeni vergiler BİZ elektrikkli mopedlere de geliyor mu, vergi falan verilmiyor şu anda
çalışan modlu whatsapp uygulamasi bilen
yasaklandi mi ne kadar denediysem tum cesitlerini acilmadi
noter ücreti hakkinda
genel avukat vekalet ücreti olarak notere 990 lira para ödedim..şu anda ne civardadır bu ucret , fazla mi alindi acaba
noter ücreti hakkinda
genel avukat vekalet ücreti olarak notere 990 lira para ödedim..şu anda ne civardadır bu ucret , fazla mi alindi acaba
SİMİT SARAYININ ÇAY MARKASI NEDİR?
gecen gittim çayi guzeldi de markasini sormayi unuttum ..bilen var mi hangi cayi kullaniyorlar
veya sizin tavsiye ettiginiz marka var midir..çogu su gibi, saman gibi tad yok
airdrop İLGİLENEN VAR Mİ
bizim calistigimiz bürodaki pc lerin ip adresleri ayni midir..şunun icin soruyorum..ip nin ayni olmasi sybil icin tehlike mi
VE DE MULTİ CUZDANLARA TEK BİR ADRESTEN PARA GONDERMEK SYBİL TEHLİKESİ YARATİR Mİ
EN FAZLA KAC CUZDAN ONERİRSİNİZ
agssyepksek
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.406 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic