Forum
Türkiye'nin ve dünyanın en büyük webmaster forumu sizleri bekliyor. İnternetten para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan R10.Net'e kayıt olmak artık çok kolay…
Moriplik ayakkabı markası
Her türlü model olan moriplik ayakkabı markası favorim oldu artık. Kolay sipariş verebileceginiz bir sayfa ve indirimleri var kaçırmamak lazım herkese tavsiye ederim sayfaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Moriplik Kadın Ayakkabı Markası
Kadınların en çok dikkat ettigi ayakkabı modelleridir. Size önerebileceğim en uygun en çeşiti bol en kaliteli bir ayakkabı sayfası. Moriplik kadın ayakkabı markasından iyisini henüz görmedim. Kalitesiyle ön plana geçen bir marka oldu benim için. Sizde göz atmak isterseniz link aşağıda 💯💯
Ücretsiz psikolog
Bu zorlu süreçte depremzedelerimize özel ücretsiz psikolog hizmeti sunan nadir bir sayfadan bahsedeceğim. Böyle güzel düşünceli kaliteli hizmet sunan tek yer. Bu sayfayı tavsiye ederim herkese önerebileceğiniz bir sayfa.
Jophieldogaltas
Kişiye özel tasarım ve doğal taşları ile tasarım sunan uygun ve kaliteli bir sayfa bırakıyorum sizlere. Memnun kaldığım ve samimi bir sayfa diyebilirim size.
Vize derdi yaşayanlar
Vize sorunu yasayan biri olarak bu sayfada derdimi paylaşıp hemde herkesten bilgi alabiliyoruz. Birbirimize bu sekilde destek olabiliyoruz sizde vize derdi yaşıyorsanız bu sayfaya bekleriz sizleride.
Tente ve pergola sistemi
Tente ve pergola sistemleri , kaliteli ve şık , uygun fiyatlar ile dış mekanları yaşanabilir ortamlara dönüştürüyor.
Pergola sistemleri ve açılır kapanır pergola için , tente sistemleri
Para kazandıran uygulamalar
Bu devirde geçinmek oldukça zor ve evde boş boş oturmak yerine sizde sadece telefon ile internetinizi kullanarak para kazanmak isterseniz bu aşağıdaki linki inceleyip deneyebilirsiniz. Ek gelir saglamak için büyük bir avantaj diyebilirim.
ENCIL KİMDİR
ENCIL Kimdir?
Farklı tarzı ve müziği ile yeni yeni piyasaya giren birisi parçalarını şahsen beğeniyorum geçen gün benekli ayhan ile klip çekmiş eğlenceli güzel bi klipti izlemek isteyenler için youtube da encıl kuzgunlar yazıp bakabilirsiniz..
Perfect english
Yükseköğretim geçiş sınavı için tercih ettigim bu kurs bana cok faydalı oldu. Egitim ve ilgi konusunda sizden iyisini görmedim. İngilizce kursu olarak tavsiye edebileceğim tek yer diyebilirim. Desteğiniz cok büyük teşekkürler perfect english 🙏
https://www.perfectenglish.com.tr/akademik-ingilizce/ydt-yabanci-dil-testi/
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.640 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu