Arsaların değeri nasıl öğrenilir?
Merhaba dostlarım arkdaşımın babasının üstünde 2 adet tarla var satacaklar fakat değerini online olarak nasıl öğrenebilir tahmini bile olsa mesela tahmini değerin üzerine fiyat koyup satılabiliyor mu? Bilgisi olan veya fikri olan varsa yazarsa çok makbule geçer.
Paylı mülkiyete nasıl geçilir?
Arkadaşlar selam ufak bir sorum olacaktı anneannem öldükten sonra annem ve 3 kardeşe iki adet tarla bırakmış miras olarak (müşterek mülkiyet şu an tarlalar) fakat kardeşler uğraşmadığı için senelerce öyle kalmış tarlalar konuyu ben ele aldım arsaları gittim gördüm vergi borçlarını ödedim iş şu an veraset intikaline kaldı fakat şöyle bir durum var bu veraset intikalinden sonra arsalar direk paylı mülkiyet olur mu satılır duruma gelir mi, yoksa ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yüksek miktar da kredi çekmek hakkında?
Arkadaşlar selamlar yakın zaman da yüksek miktar kredi çekeceğim fakat aklıma takılan soru şu findeks raporumu inceledim ve orta riskli 1103 puan yazıyor bu puana göre ne kadarlık bir kredi çekebilirim çekmek istediğim tutar 90k fakat iki ayrı bankadan da çekebilirim faizi düşük işbankası hariç banka öneriniz varsa onuda belirtirseniz çok sevinirm.
Motosiklet satın alma önerisi?
Arkadaşlar selamlar öncelikle kısa özet geçeyim amacım elimde ki her şeyi satıp telefon pc ekipmanları dahil her şeyi satmak ve bir miktar kredi çekip vadesini uzatıp ödenecek miktarı düşerek ikinci el bir racing motor almak 250 cc veya 300 cc almak istiyorum sizce en mantıklı yol hangisi olur? Ne yapmam gerekir veya nelere dikkat etmeliyim daha iyi bir öneriniz var mı? Belirtirseniz çok sevinirim. :)
Not : Motor veya model önerisi istemiyorum.
Arsa hak devretme veya satma hakkında?
Selamlar arkadaşlar sizlere bir şey danışmak fikir almak istiyorum şimdi Annemin ve 3 kardeşinin üstüne 2 adet arsa (parsel) var senelerdir annem bu arsaları sattırmaya çalışmış fakat kardeşleri yanaşmıyor hiç birinin umrunda değil ikna da edilmiyorlar ee imzaları olmadan da arsalar satılamaz çünkü pay 4 kişiye bölünüyor fakat önceden kendi hakkını devretme gibi bir şey varmış yani annem üstünde ki arsaların haklarını başka birisine satarak devredebiliyormuş tapuya gittiğinde kimse ilgilenmemiş adam akıllı cevap vermemiş size sorum şu biz bu arsaları nasıl satabiliriz veya hak devredebiliriz acil bu konuda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.
R3 3200G sistem kendi kendine kapanıyor
Selamlar, yaklaşık 1 ay önce APU sistem topladım belirli oyunları oynamak için fakat son 1 aydır sistem belirli süreler de kendine kendine kapanıyor. Nasıl mı? İzah edeyim hemen şimdi ben Valorant oynuyorum yaklaşık 3 - 4 - 5 saat (süreler değişkenlik gösteriyor) sonra PC bir anda fişi çekiyor. Ama şöyle bir şey var klavye mouse monitör kulaklık gidiyor kasa hala çalışıyor içinde ki parçalar da öyle sorunu PSU'da aradım 550W PSU vardı gittim 650W aldım taktım az önce yine aynısı oldu. Sorun ne neden oluyor en ufak fikrim yok ve bu sadece oyun oynarken oluyor. Kod yazarken veya nette video izleyip takılırken asla olmuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim
Dipnot : Bu olay sadece oyun oynarken yaşanıyor extra olarak PSU değiştim memtest86 testi yaptım RAM'ler de herhangi bir sorun yok.
BİOS Chipset ve Ekran kartı driver güncelledim ama sonuç aynı.
Sistem özelliklerim:
R3 3200G
Gigabyte B550M S2H
16 GB 3200 MHz RAM
XPG 512 GB SSD
SHP-V2 650W 80+ Bronze PSU
Windows 10 Pro 1909
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.539 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları