Kısır Kedi Mamasına Geçiş
selamlar, kedim bugün kısırlaştırma ameliyatını girdi, dün de veterinerimden aldığım bilgileri size aktarmaya ve soru sormaya geldim. Şimdi öncelikle elinizdeki mamanın bitmesini bekleyebilirsiniz kısır mamaya geçmek için, ama en fazla 2 ay kullanın dedi veterinerim (çok şişme ve tıkanma yapabiliyor mamalar). şimdi sıra benim sorumda. Ben acana kitten kullanıyorum, kedim mamayı çok seviyor, mama sağlıklı, içeriği çok iyi. Veterinerim önceden royal canin önermişti. şimdi kısır mama için bir akrabam ile aynı (mamanın markasını bilmiyorum sormayı unuttum ağlıyordum ğknahukg) mamayı alıp bölüşmemizi öneriyor (mama kilosu fazla olduğu için) ama mama konusunda veterinerime güvenemediğim için onun önerdiği mamayı pek kullanmak istemiyorum açıkçası. Acana Indoor Entree Sterilised mamadan devam etmek istiyorum, ve akrabama da onu aldırmak istiyorum çünkü 1. kedisi royal canin (özel bir mama sözde hangi seri olduğunu bilmiyorum) mama yiyiyor 2. kedisi 4.7 kilo 3. kedisi daha 7 aylık ve neredeyse kızgınlık dönemi başladı (çok erken). 4. kedi diyette. çok uzun yazdım özür dilerim vaktinizi aldıysam. Cevaplarınız benim akıl karışıklığım için çok önemli. eğer aranızda Indoor Entree Sterilised kullanan varsa ve kilo, sağlık açısından iyi olduğunu düşünüyorsa veya herhangi iyi bir tavsiyesi varsa yorumlarınıza çok ihtiyacım var, teşekkürler patili kalın 🐾
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 309 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kediler