Montaj/Render için M2 SSD Tavsiyesi (Acil)
Merhaba,
2015 yılında topladığım bilgisayarımı yıllarca Windows 7 ile kullandım.
adobe Premiere, Photoshop ve After Effects gibi programlar kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.
özellikle After Effects ve Photoshop'a gelen bazı yeni özelliklerden dolayı 2020 ve üstü sürümleri kullanabilmek için Windows 10'a geçmem gerekiyordu.
2 ay önce sistemi windows 10'a taşıdım. Başta çok etki etmiyordu fakat son zamanlarda gelen güncellemelerle birlikte bilgisayarım inanılmaz kasmalar yaşıyor. Bu programların menülerinde bile takılıyor hiçbir işlem yapamıyorum.
sistemi bu donma ve kasmalardan kurtartmak için olabilecek tüm yazılımsal çözüm yollarını(sistemi, ekran kartını vs yorabilecek her şeyi kapattım) denedim. sonuç olarak faydasını görmediğim gibi, windows 7'de rahatlıkla kullandığım 2018 adobe program sürümlerini bile kullanamıyorum şu an.
Bilgisayarı 1-2 gün içinde yeniden formatlayacağım ve bugüne kadar hep ertelediğim SSD alımını yapmak durundayım acilen.
Bana M2 SSD İçin verilebilecek tavsiyelere ihtiyacım var.
sistem özelliklerim şu şekilde:
işlemci: intel i5 4460(4.nesil) 3.20
ekran kartı: evga geforce gtx 760 2 gb.
anakart: MSI Z97 Gaming 3 intel soket 1150 ddr3 3200Mhz hdmı/dvi
Harddisk: WD 3.5 1 TB SATA 3.0 7200 RPM 64 MB cash
ram : 8+8 Crucial ballistix tactical ddr3 1600 mhz cl8 1.5v
en azından beni 2 yıl kadar daha idare edebilecek, adobe programlarının 2020 ve sonrasındaki versiyonlarını kullanabilmeme yardımcı olacak 250-500 gb M2 SSD alırken hangisini önerirsiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 691 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 228 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar