Yemeksepeti SMS Onay
Yemeksepeti - Trendyol vs gibi siteler için sms onayı nereden temin edebilirim bilen yazabilir mi?
Sibo ve Ülser
Merhaba arkadaşlar konuya direk giriş yapıcam. Askerde 2. defa mide kanaması geçirdim ve 2 ay hava değişimi aldım pazartesi günü heyete gireceğim ama asıl sıkıntı bağırsaklarımda... Araştırmalarıma göre SİBO hastalığı ve dahili geçirgen bağırsak veya ibs var gibi duruyor. Mide hastalığına çürük verilmiyormuş Sibo hastalığına çürük raporu verirler mi ? Gerçekten ne yesem rahatsızlanıyorum. (Gluten - Laktoz - Histamin)
En az yan etkili definasyon kürü
Merhaba forumdaşlar, yan etkisi az olan tabiri caizse eczane kürü denilebilecek bir definasyon kürüne ihtiyacım var. Yan etkileri vs biliyorum riskleri biliyorum o konular hakkında akıl vermeye çalışmayın. Hormon bozukluğu yaşayan bir insanım bu hormon bozukluğu Östrojen değerlerimin yüksek olmasından kaynaklanıyor testesteron değerlerim normal. Hormonlarım uzun süredir böyle olması ve bunu yeni farkına varmam vucudumun berbat olmasına yol açtı. Resmen kadın vücudu gibi odun gibi bacaklar kocaman bir kalça.Üstelik skinny fat bir haldeyim.Jinekomasti hastasıydım yeni ameliyat oldum tekrarlar gibi olunca tahlil yaptırdım oradan anladım hormon dengesizliği olduğunu. Yani arkadaşlar böyle bir küre girip götü başı düzeltmem gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Edit : Östrojen baskınlığı için ilaç tedavisine başlanacak muhtemelen
Askerlik ve çürük alma durumu
Merhaba iyi forumlar direk konuya giriyorum;
Aralık Ayında askere gidiyorum yerim yurdum belli tarihim belli ama sağlık sorunlarım sebebiyle çürük almak istiyorum.
Hastalıklarım : Midede Ülser ve Helikobakteri Pylori (Raporu yok tahlil sonuçları var)
Yüzde ; Rozasea (Gül hastalığı) (Rapor yok randevu almaya çalışıyorum düşmüyor)
Hormon dengesizliği ; Östrojen yüksekliği (Tahlil sonuçları var ama doktor 1 ay sonra birdaha gel dedi randevu almaya çalışıyorum)
Gözümün toplam derecesi : 13:50
Sızdıran bağırsak sendromu - Gluten ve Laktoz alerjisi ( Bunların raporunu alamıyorum devlet yapmıyor testlerini )
Sorum şu ben şuan askerlik şubesine ulaşıp tekrar bu bölümlere sevk isteyip randevusuz muayene olup heyete çıkabiliyor muyum ? Veya ne yapmamı önerirsiniz?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.206 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun