Ofisim için yazıcı öneri
Günde 100-300 arası çıktı almaktayım.Toneri uygun dayanıklı bir printera ihtiyacım var.Tek ihtiyacım olan özellik çift taraflı baskı yapabilmesi onun dışında başka bi işim yok.İnternette baktım gerçekten fiyat performans bişey bulamadım.10.000 tl civarı bulabildim.Desteğinize ihtiyacım var.
Üye olurken kullandığım numaramı artık kullanmıyorum değiştirmek istediğimde de değiştiremiyorum konuyu desteğe taşıdım ama kimse dönmedi.Destek olabilecek biri yada mod var mı?
Merhaba arkadaşlar.Yeni müstakil dubleks bir ev yaptırdım.Fakat internetimin alt yapısı olmadığı için çok uzak bir yerden çekmek zorunda kaldık kablolu olarak.2022 yılında 15 mbps gibi bir hız almaktayım.Hızım aşırı düşük olduğu için birde sinyal kaybından dolayı iyice kötülemesini istemiyorum.Evin her yerinde güçlü sinyal almak için önerebileceğiniz ve benim için en önemlisi wi-fi üzerindeki upload'da sorun yaşamayacağım kaliteli bir modem tavsiye edebilecek var mı?Araştırmalarım sonucu aşağıdaki modemi çok duydum fakat 1200 tl hak ediyor mu bilemedim.Fiyat performans başka modem + mesh kurabileceğim bir setup önerebilecek varsa gerçekten dinlemek isterim.Çok az bir sürem kaldı ve sipariş etmem gerekli :)
Powersupply hakkında yardım.
Bu psu siparişini verdim.Fakat kuracağım rig'de pcie girişleri yeterli gelmeyecek.Alttaki çoklayıcı vasıtası ile molex kablosunu yada sata kablosunu pcie'e dönüştürebilir miyim?Ne gibi sıkıntılar çıkarır?Yada direk 8 pin çoklayıcı öneriniz var mı? İnternette kaliteli bulamadım.Gerçekten yardıma ihtiyacım var.Desteğiniz için teşekkürler.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 138
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 806 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware