Bugün kargo gönderdim kargolar kapandı kargoyu iptal etmem gerekti.
Telefon ettim müşteri hizmetlerine bakan yok internet sayfasından yazdım aradılar
teslimat şubesine ulaşınca orayı ara dediler. Şubeler telefona bakmaz ki gönderdiğim şube iptal edebilirmi ?
İnternetten yazınca hemen dönüyorlar ama işimi halletmedikten sonra ne yapayım ben konuşmayı :(
Not Yurtiçi kargo
Ips glow mu Işık sızması mı ?
Resimde biraz fazlaca görünüyor bunuda dikkate alin.
Buda monitorun parlaklık aayarı sıfırken fotograf makinası ile çektiğim görüntü karanlıkta monitor zor görüyor sanırım ustteki ips glow
Visual studio code da yazdığımız HTML sayfasını görmek için F5 e basıyoruz.
Bende F5 e basınca hata veriyor ve bir kod sayfası açılıyor.
Bu kaldırıp yükledikten sonra oldu. Ondan once chrome da localhost:8000 sayfası açılıyordu.
sorunun cözümünü bilen yada vs code un daha eski versiyonlarına sahip arkadaşlar yardımcı olurmu
benimki son versiyon ve sanırım hatalı birşeyler var. Go to server eklentisinide denedim oda çalışmıyor.
ÇÖZÜM : Çalışma Klasörünüzün içindeki .vscode klasörünü silerseniz sorun çözülüyor ön izlemede sorun devam ediyor.
Vestel 40 UA 9500 arıza
Merhaba arkadaşlar
Ramazan ramazan televizyon arızalandı Ses var görüntü yok tahminime göre ledler yandı.
6 yılı biraz geçdi alalı hesabıma göre normal midir yaptırayımmı değiştireyimmi televizyonu.
Yaptırırsam serviste yaptırırırm kaça patlar.
|
Asus anakart servisleri
|
|
|
Hitaci HDD problemi Windows kurulmuyor.
|
Meslek: Dis Tic. Web Tasarim Forex Borsa Altin
İlgi Alanları: Solitare, Tavla, Okey oynamak GTX680 DCII TOP ile :)
Asus P8Z68 Deluxe /Gen 3 //Intel 3770K 3.50Ghz Turbo 3.90ghz //G.SKILL DDR3 2x4gb 1866MHZ 9-10-9-28 1T//Corsair Hydro Series H110 // ASUS GTX680 DC2 TOP 1137/1201/6008 MHZ // CORSAIR Neutron Series XTi 480GB 560/540 Pioner DVDR 24X // Seagate 1 TB Sata 3 HDD // Seagate 500GB Sata 3 HDD// XILENCE Gaming Edition 1000W //CM HAF X 942 Zalman MFC3 // LG FLATRON W2261VP // Tt-Esport Chalenger Pro - Black - Dasher - Shock// Logiteck X540 5.1 // Windows 10 Pro X64 // Karspersky // TTnet |
Referanslar :@akisse77 @alpbodrum @Mavibuz33 @glorphin @mutercim @huxi20 @Neo775 @Alone_In_The_Dark Ňapolyon Ne Demis ? |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.659
İkinci El Bölümü Mesajları: 105
Konularının görüntülenme sayısı: 21.066 (Bu ay: 516)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware