![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Kulaklığımdan ses az geliyor(pulse 3d)
Merhabalar ben 1 hafta önce falan pulse 3d kulaklık aldım ama pcde kullanmak için ancak önceki kulaklığıma kıyasla sesi az geliyor ben nereyi kurcaladıysamda birtürlü düzeltemedim ancak aux kablosuya bağlayınca daha iyi ses geliyor kablosuz kullanınca kısık geliyor yardım edebilir misiniz
birtürlü araba sürmeyi öğrenemiyotum
Babam bana haftalardır araba sürmeyi öğretmeye çalışıyor ilk başta dizel bir arabayla başladım onu çok iyi sürüyordum daha sonra babamın kendi arabasıyla (benzinli) sürdürmeye başladı ama ben daha arabayı kaldıramıyordum debriyajı ne kadar yavaş bırakırsam bırakiyim çok yüksek gaz vermeden(petinaj çekmeden) kaldıramıyordum sonra normalde çok sakin olan babam bugün canına tak etti "senden şoför falan olmaz aylardır şunu kaldırmayı öğrenemedin" dedi çok üzüldüm ama adam haklı ne yapıyim taktik verin
not: bazen arabanın debriyajının bozuk olduğunu düşünüyorum çünkü bunun dışında 3 tane dizel araba sürdüm hepsini iyi kullandım ama kendi arabamızı kullanamıyorum ayrıca bugün vitesi birden dörde takmışım ama araba hiç tepki vermedi titremedi bile fren debriyaj ve frenle yavailamıştım sonra debriyajı bırakınca stop etti orda gördüm
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 650 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)