Extreme Sinema Filmleri
Aşırı Sinema (Taxidermia, Salò, or the 120 Days of Sodom, A Serbian, Irreversible) tarzında film önerileriniz var mı?
Ayrıca psikolojik gerilim filmleri ve genel olarak kaliteli filmler olsa da pek önemsenmemiş film önerilerinizi de alabilirim.
Bağlantıdaki tuhaflık.
Merhabalar, az önce evimde kullandığım sabit internetde (ttnet hipernet 50mps) tuhaf bir sorunla karlışaltım. Mobil yada bilgisayar dan discord, steam yada tarayıcıdan bir internet sitesine giremez iken oynadığım oyunun sunucularına bağlanıp oynayabiliyordum ve herhangibi bir şekilde bağlantı sorunum yoktu. Bu problem çok uzun sürmedi ama nedinini merak ettim belki aranızda beni ve ayni duruma duşmüş olan insanları aydınlatacak kişiler vardır.
Teşekkürler
Bağlantıdaki tuhaflık
" https://forum.donanimhaber.com/baglantidaki-tuhaflik--151147021 " üzgünüm bir nedenden dolayı konuyu iki kez açmak zorunda kaldım.
Gears5, xbox uygulaması.
Merhabalar, ben bugün xbox game pass sayesinde gears5'i xbox uygulaması üzerinden indiriyordum, indirme belli bir oranı geçtikden sonra gears5'e girebildim. Buradaki asıl konu ise bu özelliğin xbox uygulaması sayesindemi olduğu yani diğer oyunlarda da aynisini yapabilirmiyim yoksa sadece gears5 in bir özelliğimi olduğunu merak ettim. İnternetten araştırdığım zaman ise bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım.
Şimdiden teşşekürler.
Meslek: Yok
: |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 465 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun