Şarj soketi ısınıyor
Merhaba telefonum general Mobile gm8 alalı 3 yıl oldu bu yıl başından beri şarj soketi şarjda olmayınca bile ısınıyor yani ekranın altında kasanın altında ve şarj soketinin orada ısınma oluyor bunun nedeni nedir korkmam gerekirmi zaten 3 gün önce şarj alamamaya başladı bende soket bozuldu diye tamire verdim soket değil board yanmış dediler şimdi yeni soket taktılar oda ısınıyor acaba kısa devre falan varmıdır teşekkürler
Atari kolu telefona bağlama
Elimde yeni satılan sup el atarisi oyun kolundan var girişi micro usb yani böyle telefona bağlayıp oyun oynayabilir miyim direk takınca çalışmıyor bir program varmıdır teşekkürler konu başlığı yanlışsa özür dilerim
Ps2 bozuldu
Arkadaşlar 2.el ps2 fat aldım flash ile oyun oynuyorum ama lens motoru bozuktu bende netteki videolardan gaza gelip açtım motor olana kadar Çalıştırıp kapattım sonra yaparken güç flexi yıprandı ve açılmamaya başladı bende Flex bozulmuştur diye aynısını aldım cihaza taktım ama çalışmadı daha 1 kere oynadım cihaza güç gidiyor kontrol kalemi ile test ettim ne yapmam gerek lens çalışmasada olur modeli scph 50004
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 691 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun