Laptop Önerisi
Herkese merhabalar konu başlıkta gördüğünüz gibidir.
20-25 bin arasına kadar bir bütçem var ve hangi modeli önerirsiniz?
Ya da...
Hangi laptop markasından, modelinden uzak durmalıyım...
Oyun-iş amaçlı kullanacağım.
Zamanında çok araştırdım ve elime geçen cihazlara baktığım zaman bazı markalara karşı düşüncem iyi yönde değil fakat o markaların bazı modelleri önerilmekte olması kafamı karıştıran nokta. Bu sebepten buraya yazma gereksinimi duydum.
(Elektronik şans işi olsa da ben şansımı biraz daha arttırmak istiyorum, cevap veren herkese teşekkür ederim şimdiden)
Gözükmeyen Hard Disk
Merhabalar öncelikle. Hard disk biçimlendiricektim fakat yavaş modda açtım ki tamamen temiz olsun (satmayı da düşünüyordum) fakat ben bir süre sonra evden çıkmam gerekti ve biçimlendirmeyi iptal edip kapattım bilgisayarı. Eve geldiğim zaman tekrar açtım işte baktım hard diski görüyor fakat içine giremiyorum veya kaç gb göremiyorum, disk yönetimi açılmıyor bu disk yüzünden ya da cmd'den diskpartta da gözükmemekte. Sıfırdan bir linux kurmayı denetim belki kurulumda gözükür biçimlendirebilirim demiştim fakat disk gözükmedi. Araştırdığım kadarıyla bu sorunun çözümü en azından ben baktığım kadarıyla bulamadım. Acemiliğim bir yere bırakılarak bir yolu varsa anlatarak neyin ne olduğu yazılarak çözümü ya da önerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden..
Arduino buton ile zaman ayarlı proje
Ağ Güvenliği Öğrencisi |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 827 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware