Osram Night Breaker LED (Street Legal)
|
2019 sonrası Peugeot 3008 hakkında
Philips OLED808 Yamulma/Eğiklik ?
Philips MiniLED TV ve servisle yaşananlar
Philips MiniLed konusunda görenler olmuştur, 4. ayındaki 65PML9507 model tv'nin anakart üzerindeki ambilight kontrolcüleri arızalandı. Daha doğrusu servis teşrif edip de bakmadığı için bizim öngörümüz bu şekilde. Geçtiğimiz günlerde Philips Müşteri Hizmetleri ile yaşadığım sorunu Adem Helvacı abi sağolsun gündemine aldı, ben THH'ye başvurumu yaptım bu saatten sonra kendiler düşünsün. Kendisinden, bu rezilliği tüm Philips almayı düşünen tüketicilere uyarı niteliğinde olması için özellikle YouTube'da içerik hale getirmesini rica ettim sağolsun bizleri kırmadı. Hoş, diğer markalarda durumlar daha mı iyi ? Tartışılır ancak Philipste hiç iyi olmadığı kesin. İyi seyirler.
Philips 65PML9507 4 Ayda Arıza Yaptı TPV Ürünü Değiştirmiyor - YouTube
65PML9507 Ambilight Sorunu
Herkese iyi bayramlar öncelikle, Philips MiniLed konusuna da yazdım ama diğer ambilight kullanan arkadaşlar da yardımcı olur belki.
Her şey yolunda giderken ambilight bir anda çalışmaz oldu. Daha doğrusu ne ara kapandı onu fark etmedim ambiyans ışığı açayım diye menüye girdim baktım hiçbir led yanmıyor. Ayarları sıfırladım tv'yi yeniden başlattım prizden ayırdım tüm bağlantıları kestim vs sonuç yok 4 tarafın hiçbir tarafı yanmıyor. Başka bir problem yok tv'de. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu ?
Notebook RAM değiştirme
|
Kaza yaptım, sonuç ne olur ?
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.065 (Bu ay: 1.251)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri