Elektronik komponent ve ekipman alım satım sitesi yaptım
Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere yakın zamanda devreye aldığım web platformumu tanıtmak istiyorum. Hepimizin elinde kullanmadığımız elektronik komponentler ve ekipmanlar oluyor. Bunları değerlendirmek ve atıl durumda kalmasını önlemek amacıyla bir web sitesi yapmaya karar verdim ve elektronikciden.com isimli siteyi açtım.
Burada tamamen ücretsiz ve sınırsız olarak elektronik komponent, parça, ekipman, tamir, bakım, hizmet ilanlarınızı verebilirsiniz. Bu sitenin kodlaması görsel tasarım dışında bana aittir.
Siteyi geliştirmek adına varsa sizlerin de önerilerini almak isterim. Site henüz yeni açıldığı için ilan sayısı az ancak zamanlar artacaktır. Siz de destek olmak isterseniz veya elinizdeki ürünleri satmak isterseniz email adresiniz ile veya facebook - google hesabınız ile kolay bir şekilde üyelik oluşturarak ilan verebilirsiniz.
Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba lastikyorum.com sitesinde üyelik sistemi ve ilan bölümü açılmıştır. Dilerseniz bireysel veya kurumsal üye olarak tamamen ücretsiz ve sınırsız şekilde lastik, jant, jant lastik takımları, ince stepne, lastik aksesuarları ve akü katagorilerinde ilan verebilirsiniz.
Site hakkındaki yorumlarınızı ve ilanlarınızı beklerim.
Türkçe lastik yorum sitesi yaptım
|
Maltepe'de feci kaza...(Mercedes İçerir)
|
Boş yolda yakın sollama yapanlar
|
Satılık 207 1.4 hdi dizel, çok temiz
|
|
Volvo TIR'ların acil fren sistemi
Bu acıyı anlatacak kelime yok
|
Park halindeki aracima carpmislar(foto eklendi)
|
https://lastikyorum.com 2011 Honda Civic Premium Otm 1.6 LPG | 2006 Megane II 1.5 dci Dynamique(Satıldı) | 2014 VW Jetta 1.2 Tsi Comfortline(Satıldı) | 2009 Peugeot 207 1.4 HDI Trendy(Satıldı) | Acer Aspire 5745G | Samsung Galaxy E5 |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 771
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 8.179 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası