Casper Laptopum Biosa Girmiyor
Arkadaşlar Merhabalar. Casper Nirvana Ultrabook CGA modelli eski bir bilgisyaarıma windows 10 yükledim. Fakat sevmedim ve windows 7 ye geçmek istiyorum usb yardımı ile. Usb mi rufus tool aracılığı ile yaptım ve bilgisayara gtaktım fakat benim bilgisayarım biosa girmiyor. Her türlü şeyi denedim. Bazıları yeniden başlat derken shifte bas demiş oradan gelişmiş ayarlardan uefi denen şeye tıkla demişler fakat bende öyle bir seçenek yok. Bilgisayarımın açışışında FN+F2 to boot menu yazıyor f2 ye basıyorum please wait diyor ve sonrasında windows logosu geliyor. Boota girmiyor. Herşeyi denedim her tuş kombinasyonunu. Fakat giremiyorum nolur yardım edin.
Casper Nirvana CGA.P847-4K00VK Adlı Bilgisayarım Açılmıyor
Arkadaşlar merhabalar. Konuda da belirttiğim gibi bilgisayarım çalışmıyor. Bilgisayarımı açıyorum casper logosu geliyor sonra siyah ekran geliyor fakat fan çalışıyor şarj oluyor ama siyah ekrandan sonrası gelmiyor. Bazı videoları izledim ama videolarda ram slotunu değiştirin diyor. Ama benim ram slotum 1 tane zaten çıkartıp takınca da olmuyor. Konu ile bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin elimde bilgisayar var ve açamıyorum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 462 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar