Kullanıcı hesabı denetimi
Merhabalar arkadaşlar yeni bir kurumsal işyerine girdim haliyle laptop verdiler bu laptop etki alanına bağlı yani en basitinden program indirmeye çalıştığım zaman admin giriş bilgilerini girerekten indirme izin veriyor bu laptopta 2.bir hesap açabilir miyim ya da illa IT ile mi görüşmek gerekir
örnek resim
C# CallerID Hakkında
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde CallerID Cihazı var bilgisayarda test yapınca arayan kişiler masaüstümde gözüküyor
Fakat ben bu arayanları C# Projem ile entegre etmek istiyorum nasıl bi yol izlemem gerekiyor
merhaba Bir proje üzerinde çalışıyorum araç kiralama otomasyonu kiralanan aracı gps cihazıyla otomasyonum üzerinden google maps ile kontrol etmek istiyorum bu konuda desteğinize ihtiyacım var teşekkürler
Gözlük ve Lens kullanımı
1 sene gözlük kullandım 2.00(sol) 1.50(sağ) miyop var ve şuan lens kullanıyorum bilişim öğrencisiyim bu yüzden bütün zamanım bilgisayarda geçiyor bilgisayar ekranı yakın oldugu için gözlük veya lens takmam gerekli mi sonuçta uzağı göremiyorum
C# Çalışma[Destek]
Merhaba halen uğraşmakta olduğum bir proje var bu forumdada birkaç şey sormuştum fakat şu kısmı halen çözemedim ve daha detaylı anlatmam gerektiğini düşündüm.
Burada oluşturalan kayıtlar var bu kayıtlarda birine tıkladığım zaman örneğin 74 numaralı kaydı seçtim
Tabpageler açıldı burada adım risk doküman kısımları var
Kaydımız 74 dü onu seçtik ve bu kayda ait bir risk eklemek istiyorum deneme olarak asağıda bir kayıt girildi bu kaydın sadece en başta oluşturulan süreçlerde ID si 74 olan kayda tıklanıldığı zaman getirilsin istiyorum mesela o tabloda ID si 73 76 olan kayıtlarda var onlara tıkladığım zamanda yine risk tablosunda aynı kayıt gözüküyor amacım her bir kayıda eklenen kaydı göstermek umarım anlatabildim şimdiden teşekkürler
C# Siteden veri çekme
Merhaba,C# ta bir hesabın instagramdaki gönderisine yazılan yorumları C# ta nasıl gösterebilirim ?
yani yorum atıldıkça C# ta da aynı anda gösterilmesini istiyorum bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
C# Çalışma[Destek]
Merhabalar projede ortak değer ID
şurayı datagrid olarak düşünelim
Tıklanıldıgı zaman şu açılıyor
data griddeki HERKAYIT için bu sayfanın yeniden açılıp asağıdaki gibi "adım,risk,doküman..." kısımlarına bilgiler girmem gerekiyor
umarım anlatabilmişimdir yani özetle datagriddeki her kaydın içine girdiğimde o kayda ait bilgileri eklemem gerekiyor bunu nasıl sağlıyabilirim
C# Veri Taşıma
Görmüş olduguğunuz gibi iki form açık açmış oldugum formda seçili satırdan Düzenle butonuna tıkladığım zaman verilerin ana formdaki textboxlara gelmesini istiyorum ana formdaki nesnelere erişebiliyorum fakat nasıl yapabileceğimi bulamadım
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.407 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: C#