85 Üstü Ortalama İle Takdir Alamamak?
Selamun Aleyküm forum kullanıcıları ben Mehmet 7. sınıf öğrencisiyim. Size bir sorum var. Ben çoğu dersimden 90 üstü aldım ve büyük ihtimal takdir alacağım ama İngilizce sınavına hasta girdim ve bir etkinliği karıştırdım ve bir etkinliğin başlığını düzgün okuyamadım ve 5 etknlikten 2 tanesi tamamen yanlış yaptım ve çok düşük bir not aldım. Sınavdan 39 almışım . Bir Takdir/Teşekkür hesaplama sitesine girdim ve notlarımı yazdım ve ortalama 89 çıkmasına rağmen site şu mesajı verdi "Maalesef herhangi bir belge almaya hak kazanamadınız (Puan ortalamanız takdir almak için yeterli ancak takdir belgesi alabilmek için ön koşul olarak Türkçe dersinden 55,00, diğer derslerin her birinden 45,00 puandan aşağı bir puanınız olmamalıdır.)" eğer 2. sınavda ingilizceyi yükseltirsem 45 puan üzerine çıkartırsam takdir alabbilirmiyim yoksa alamazmıyım ?
LGS Hakkında Bir Sorum Var Yardım Edebilir Misiniz ?
Hey Merhaba ben Mehmet. Ortaokul öğrencisiyim sizde biliyorsunuz ki Ortaokul'dan Lise'ye geçmek için LGS'ye girmek lazım. Benim hedefim Fen Lisesi. Bildiğim kadarıyla Liselere sadece LGS puanı ile değil okulortalaması ile girilebiliyor . Ama Fen Lisesi için araştırma yapsamda bunu hakkında birşey bulamadım. Size şunu sorucaktım: Fen Liselerine okul ortalaması ile girilebilir mi ?
LÜTFEN ÇABUK CEVAPLAYIN
Bir pp arıyorum yardım eder misiniz ?
Arkadaşlar ben eskiden discord'da bir pp kullanıyordum sonra bilgisayardan yanlışlıkla sildim. Onu bulmam için yardım eder misiniz ?
PP'nin özellikleri:
Discordda tema açık olunca beyaz bir Among Us karakteri koyu olunca siyah bir Among Us karakteri oluyordu
aslında tek özelliği bu bulmam için yardım eder misiniz ?
Merhabalar ben YouTube'de içerik paylaşan biriyim. YouTube'ye okuldan dolayı 4 ay kadar ara vermiştim ve yeniden içerik paylaşmaya başladım. Ama attığım 11-15 saniye aarsı videolar Shorts'a girmiyor. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardım eder misiniz?
Kanal Adı: Mehmet Felek
Kaybettiğim bir site için yardım arıyorum
Merhaba, ben eskiden çok giridiğim bir site vardı,ama ben sitenin URL'sini unuttuğum için şuan giremiyorum, ben buraya sitenin özelliklerinin yazacağım ve sizden isteğim yazdığım özelliklere göre siteyi bulmanız.
Siteyi Canınız Sıkıldığında Girebileceğiniz Siteler part ... diye bir videoda buldum
Sitede farklı maddeleri karıştırıp birşeyler yapıyorduk
Sitedeki maddelerde ateş su petrol gaz roket tozu falan vardı
Play Storede Sand:Box diye bir oyun vardı o oyuna çok benziyor
Yardım
Öncelikle merhaba bilgisayarımdaki oyunlardan sıkıldığım için Valorant yüklemek istiyorum ama kaldırır mı bilmiyorum bilgisayarımın sistem özelliklerini buraya yazsam bakıp kaldırır kaldırmaz yorumu yapar mısınız ?
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz
RAM: 4,00 GB
Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi
İşletim Sistemi: Windows 7
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.067 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sosyal Medya