Giyim Artık İyice Zorlaştı
Yakın zamanda kendime birkaç parça bir şey alıp arkadşıma da 5 Şubat'ta doğum günü diye hediye almak istedim. Bu fiyatların artık normalden öte delilik olduğunu düşünüyorum. Bir tişörte hangi kafaya 100 lira isteyebilirler ya bu nasıl bir mentalite?
Eskiden var olan standart giyim olayından dolayı Şekerbank gibi yerlerin değeri şimdi yeniden anlaşılıyor ve gerçekten ucuz kaliteliydi. Şimdi kalite olmadığı gibi ucuzu da kalmadı. Mesela tamamen pamuklu bir ürün alabiliyor muyuz? Hayır zannetmiyorum, en son alabildiğim yerin ismini şu an hatırlamıyorum. Bu konuda milletin sesi de çkmıyor bilmiyorum sonumuz hayrolsun.
O Kadar Temiz Miyiz?
Dünya imaj ve görüntü konusunda hiç olmadığı kadar kafayı yemiş durumda. Yakın zamanda bir parfümeriye gittiğinizde ucuzundan pahalısına tonlarca koku tonlarca ürün görüyoruz. Bu noktada bunların üretiminde de tonlarca hacimlik ürün atığa çıkmakta tabi ki. Fakat bu üretimde harcanan atıklardan biri de tıpkı sizin bizim gibi nefes alan varlıklar: Hayvanlar. Hayvan deneyleriyle birlikte kullanılan kimyasallar bu temizlik ürünlerinin içinde büyük bir hacim kaplıyor. Bir temizlik deterjanının %70 ini bir kimyasal madde oluşturuyor diyebiliriz. Bu noktada vegan deterjanlara hiç olmadığı kadar ihtiyaç olcuğunu düşünüyorum. Lakin ne Türkiye'de ne de Dünyada henüz böyle bir girişim gözükmüyor. Sizin bu konuda bildiğiniz şeyler nedir ya da ne düşünüyorsunuz öğrenmek isterim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 514 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Sporların Gündemi