Hdd den tık tık ses geliyor. Laptop açılmıyor!
Lütfen acil yardım edin.
Laptop da arasında mavi ekran hatası veriyordu. Ama sonrasında yine açılıyordu. Bu sefer açılmadı. Ekranda ışık var, görüntü yok. Kapatıp açıyorum, düzelmiyor, açılırken 15-20 sn tık tık ses geliyor, sonra duruyor. Bir süre sonra bott ekranı geldi. Hdd görünmüyor. Muhtemelen hdd kafası bozuldu.
Çözüm ne yapabilirim? Hdd i açıp kafayı düzeltsem toz ve hava kaçıp çöp olabilir.
Görüntüleri ekte paylaşıyorum. Sata hdd var laptop da
Laptop açılmıyor,Hdd den tık tık ses geliyor. Bios ekranına atıyor.
Lütfen acil yardım edin.
Laptop da arasında mavi ekran hatası veriyordu. Ama sonrasında yine açılıyordu. Bu sefer açılmadı. Ekranda ışık var, görüntü yok. Kapatıp açıyorum, düzelmiyor, açılırken 15-20 sn tık tık ses geliyor, sonra duruyor. Bir süre sonra bott ekranı geldi. Hdd görünmüyor. Muhtemelen hdd kafası bozuldu.
Çözüm ne yapabilirim? Hdd i açıp kafayı düzeltsem toz ve hava kaçıp çöp olabilir.
Görüntüleri ekte paylaşıyorum. Sata hdd var laptop da
Laptop da SSD sürücüsünü ikiye bölemiyorum.
iyi günler, Windows 10 single işletim sistemli bir laptop var.
Laptopum da tek parça 500 gb lık ss hdd var.
bilgisayarımdan, aygıt yöneticisi kısmından disk yönetimine giriyorum. mevcut c sürücüsüne sağ tıklayıp "birimi küçült" diyorum. fakat bana oluşturabileceğim yeni alan için max 1.3 gb falan yer veriyor. daha fazlasını seçtirmiyor. neden böyle yapıyor? izlediğim videolarda istediğin boyutta bölüyorlar. Bana verdiği alanı böldüm. ekran görüntüsünde var. tekrar aynı işlemi c ye yaptığımda başka bölecek alan vermedi? ben yarı yarına bölmek istiyorum. yardımcı olan var mı?
istediğim özellikler, min 512 GB SSD Harddisk + orta halli işlemci. 2 model bütçeme uygun geldi, link bırakıyorum.
Lenovo da Ryzen 3 işlemcili 512 GB SSD li 6299 TL
Casper da Intel Core i7-1065G7 +512 GB SSD 6999 TL
Daha önce hep Lenovo kullandım (10 yıldır, bir kere arıza vermedi ) Casper işlemcisi çok iyi ,aradaki farka değer mi? Bu modeli kullanan veya başka tavsiyesi olan var mı ? teşekkür ederim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 882 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware