Çift monitörlü sistemde 4K destekleyen monitör 1080p olarak kalıyor
Arkadaşlar merhaba bir monitörüm 4K biri 1080p fakat görselde de attığım gibi 1080p monitörüm 1080p desteklerken 4K monitörüm 1080 üzerine çıkmıyor. Sebebi ne olabilir?
1000TL Ps5 Için Monitör Önerisi
Arkadaşlar merhaba, 1080p 165 Hz monitörüm mevcut. Fakat PlayStation için 2K ve üstü 10000 TL fiyat bandında bir monitör arıyorum. Öneriniz nedir?
Arkadaşlar merhaba, 1000 Mbps internete geçiş yapacağım seçenek olarak aşağıda verdiğim internetler var kafama yatan Millenicom gibi duruyor sizin öneriniz nedir?
Millenicom: Tahaatsüz ilk 4 ay 709TL sonraki aylar 810TL.
D-Smart: 15 ay tahaatsüz ilk 3 ay 849TL son 12 ay 1090TL.
Comnet: Tahaatsüz 899TL.
Fibimnet: 12 ay tahaatlü 770TL.
Gigaspeed: Tahaatsüz ilk 3 ay 849TL sonraki aylar 880TL.
Türk Telekom: Tahaatlü ilk 3 ay 515TL 12 ay 1030TL.
Kablonet: Tahaatlü 12 ay 710TL 12 ay 810 TL.
Sonet: Tahaatlü 12 ay 730TL.
Netbone: Fiyat bilgisine ulaşamadım.
Carnavi marka multimedya nasıldır?
Arkadaşlar merhaba, Honda City marka aracıma carnavi marka multimedya taktırmak istiyorum. Fiyatları ve özellikleri aşağıda bıraktım sizce carnavi markası nasıldır? Alınır mı?
2 GB RAM 32 dahili hafıza carnavi marka IPS ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 4500 TL.
4 GB RAM 64 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 5500 TL.
6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android XS işlemci 2 yıl garantili kamera montaj dahil 6999 TL.
6 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android 8581 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 9999 TL.
8 GB RAM 128 dahili hafıza carnavi marka Q LED ekran kablosuz CarPlay ve Android Auto son sürüm Android TS10 işlemci 8 çekirdek 2 yıl garantili kamera montaj dahil 11999 TL.
İstanbul Avrupa yakasında bilindik bilgisayar tamircisi
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda ufak tefek sorunlar mevcut tandığınız veya sosyal medyada bilindik bir bilgisiayaracı var mı?
Hareketli TV askı aparat önerisi
Arkadaşlar merhaba, TCL 43L5A Full HD (FHD) TV TCL 43l5a marka televizyonu alacağım. Bunun için hareketli aparat arıyorum. Televizyon bilgisayarın arakasında olacak yatağım ise televizyonun sağında kalacak şekilde olacak yatarken film izlerken tam bana dönecek şekilde bir aparat önerebilir misiniz?
Resim olarak paylaştım (kötü çizim için kusura bakmayın.)
DH Karanlık mod nasıl açılır?
Arkadaşlar merhaba DH Karanlık mod nasıl açılır?
Soru Sygic navigasyon nasıldır?
Arkadaşlar merhaba, Google ve Yandex navigasyonlarından bıktığım için alternatif ararken bu navigasyon uygulamasına rastladım. Kullanan var mı? Önerir misiniz?
Teen Wolf tarzı dizi, film önerisi
Arkadaşlar merhaba,teen Wolf'a benzeyen gençlik temalı sağlam bir öneriniz var mı?
Mutlaka izlenmesi gereken film ve diziler nelerdir?
Arkadaşlar merhaba, mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğünüz ve en çok sevdiğiniz dizi ve filmleri önerebilir misiniz?
No bees, no honey; no work, no money |
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 62.642 (Bu ay: 19.768)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar