Merhaba arkadaşlar, GeForce Experience güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde NVIDIA bağlanılamıyor hatası alıyorum.
Bilgisayarımda vakit geçirirken ekran kartının kullanılmadığını fark etmistim, oyun üzerinde denediğimde de ekran kartı kullanılmıyordu, sonrasında GeForce Experience'a girince böyle bir hata ile karşılaştım. O gün bilgisayarımı kapatıp açtığımda bu hata düzeldi ve ekran kartını tekrardan kullanıyordu. Aradan birkaç gün geçtiğinde aynı hatalar ile bir daha karşılaştım, ekran kartını kullanmıyor ve NVIDIA bağlanılamıyor. Mevcut ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı denedim belki alakası vardır diye, kurulumu yaptığında restart da attığı için tekrardan düzeldi. Sizce bu sorunlar ile neden karşılaşıyorum?
PSU +12V değeri
Arkadaşlar merhaba, dün gece psum patladı ve bilgisayarım bir daha açılmamak sureti ile kapandı, ardından bi kenarda uyuyan kasamın içindeki güç kaynağını taktım ve speedfan programında voltaj değerlerine göz atmak için girdim. +12V değerleri min;0,70 max;2,05 (değer değişimleri de bir hayli hızlı) şeklinde gözüküyor. biraz araştırmam sonucu, görüntülerde bu şekilde gözüken kişilerin olduğunu fark ettim. içime oturduğu için paylaşım yapmak istedim. bu psu'yu kullanmaya başlayalı 1.5 gün kadar oldu ve herhangi bir yeniden başlatma veya sistem kapanması yaşamadım (fazla yükte de kullanmadım.) değerlerimde bir problem var mıdır? teşekkürler..
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 318 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware