2000 Tl uyguna sigorta yapıtrdım
Arkadaşlar 6.ci basamak, %20 indırımlı sigorta aldım, diğer tüm sigorta fırmalarından teklıf aldım ortalaması 9000 tl idi ve gectıgımız ay kazaya karıstım oyuzden benım sıgortam fazla cıkıyor 2gündür arastırma yapıyordum genelde 8700 tl üstü. bügün garantı bankası üstünden teklıf aldım, 6900 tl sıgrota yaptırdım mobıl ve web sıtesı ustunden- ana temınatlar dahıl. umarım herkezin işine yarar. teklif alın fark edeceksınız
Vodafone İnternet kampanyası Bilen Varmı
Arkadaşlar köydeyım burda adsl yok, cep telefonu ınternetı kullanıyorum bır cok kampanyaya katıldım 3 aylık 30 gb aldım. a101 hedıye cekı kampanyası vb. kullandım gunluk 5 gb harcıyorum yetmıyor yardım lütfen ne tür kampanyalar var.
Vodafone yanımda Mobil ödeme aktıf degıl
bakıyemden düş secenegı aktıf degıl çözumu nedır 20 gundur beklıyorum arza var dıyorlar çözen varmı acil..
MİGROS FIRSAT KODU Öncelikle mıgros hemen ındırıp ılk alıverıse ozel 20 tl hedıye verıyor firsatlar bolumunde araç yıkama kodu ile 44 tl aracınızı yıkatabılırsınız cogu yıkamacı ankarada 100 tl gıbı rakam almakta fıyat guncellemesı gelmeden Otovınn Standart İç-Dış Araç Yıkama (Binek)
Migros hemen Hosgeldin20 ındırımı ıle 20 tl gıbı rakama aracınızı yıkatırsınız.
https://www.migros.com.tr/otovinn-standart-ic-dis-arac-yikama-binek-p-2cd9c3f
Lİnk
2023Fon Pörtföyüm böyle olacak. Tartışalım
2022 Yüzümüzü güldürdü pörtföy paylaşımı
2022 Böyle geçti
ISGYO--TRILC-1000+1000+2000LOT ayrıca
Cihat E. Çiçek
2022 Hisse pörtföyüm
Satmam Almam, Risk ve sadece enerjiye yatırım yapıyorum 2 farklı hesabım var bu sadece 1.i
Şok Market İnci patates 2,5 30 tl
Arkadaşlar normalde her yerde 1 kg 22 tl olmus- ben biraz once aldım
Şok Market İnci patates 2,5 30 tl
Wolfteam 2.750 Joypara ücretsiz kod
Arkadaşlar indirim kazanmak ıcın almıstım benım içime yaramaz alan kullanan arkadaş tşk etse yeterli. buyrun kod
Wolfteam 2.750 Joypara
CAUL-1452-SRFU-G1A2
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 379
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 74.242 (Bu ay: 626)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar