Muhabbet Kuşum Yere İnmeye Başladı
Merhabalar, Benim bir kuşum var ve adı limon biz limonu annemin arkadaşından aldık ve aldığımızda daha 1 yaşında bile değildi ama tüyleri felan çoktu doğru hatılıyor isem 10 aylık dı ve biz limonu aldık büyüttük kafes felan aldık neyse biz limonu aldığımızdan beri kafesin en altında bir tane daha arasında çubuklu olan yer vardı ve oraya hiç gitmezdi ama bu son günlerde limon 5 yaşına girdi ve tüylerini daha fazla kabartmaya yere inmeye ve halsizleşmeye başladı ve bugün 2 kere çıkardım 1 kere çıkardım uçtu ufak bi kafasını vurdu sonra hemen koydum geri kafese bi sonrakindede düştü ama çok havada değildi alçakdı ve koltuğun üzerine düştü ve işte biz baktık internetten felan yaptık bişeyler geçti ben konumuza geliyim limon artık yere inmeye başladı. Küçüklüğünden beri 1 kez yere gelmemiş olan limon kendi isteğiyle yere geldi ve bizde bu tavırlarından felan hasta olduğunu düşündük ve üşütmüş kendisi ama veteriner yere inmenin hastalıkla alakası yok dedi ve bizde neden iniyor bilmiyoruz biliyorsanız yazar mısınız teşekkürler.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 152 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kuşlar