İSS DEĞİŞİKLİĞİNDE FATURALANDIRMA NASIL OLUR.
Başka İSS ye geçtim diyelim, eski iss mdeki son fatura, kullandığım gün kadar mı çıkar yoksa tam bir aylık faturamı keserler.Eğer tam kaserlerse fatura kesim tarihine yakın bir aralıkta taşıma yapayım.
50 MEGABİT VDSL TARİFE ÖNERİSİ
Altyapım 55 megabit VDSL destekliyor.
35 megabitlik mevcut tarifemden, 100 megabitlik tarifeye geçerek 55 megabit civarlarında hız almak istedim ancak MH bunun mümkün olmadığını söyledi.Bu doğru mu?
Bende 50 megabit tarifesi olan İSS araştırıyorum, çoğunda ya 35 yada 100 var.50 megabit tarifesi olan ISS tavsiyesi verebilirmisiniz.
H1 soketi kesip H11 yapabilirmiyim.
Arabanın mevcut soketi:H1
Yeni aldığım ampullü sis farı ise H11 uyumlu
Arabadaki H1 sokete gelen 2 kabloyu kesip, o 2 kabloya yeni aldığım H11 soketin 2 kablosunu bağlasam sonrada H11 soketi H11 sis farına taksam sorun olur mu?
.
Rehberimde kayıtlı olmayan numaralardan mesaj ve arama almak istemiyorum.Böyle bir Modlu WhatsApp apk si var mı?
Telefon için kullanıyorum zaten ama WhatsApp içinde lazım.
Uyarılarıma rağmen tamirci Mavi Opet Superantifreeze in üstüne 200 liraya aldığım Mavi Castrol Radiocool ekledi.
Castrolün Formülü: Castrol Radicool, monoetilen glikol ve özenle seçilmiş kimyasal maddelerin bir karışımıdır. Nitrit, amin
veya fosfat içermez.
Opetin Formülü:özel katıklarla formüle edilmiş üstün nitelikli etilen glikol bazlı konsantre soğutma sıvısıdır.
Bunların karışması sorun oluşturur mu?
Not: Aracım 98 model Nissan Primera, iki günümü verdim devirdaim kalorifer peteği değiştirdim bunları bir antifiriz yüzünden riske atmak istemiyorum.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.894 (Bu ay: 419)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar