Anydesk tek program paylasma
Dostlar selamlar, koyacak kategori bulamadığım için bu kategoriye koydum. Sorunumu anlatayım:
Biliyorsunuz şuan 9 günlük bir tatildeyiz. Bende bir 12. sınıf öğrencisiyim. İnternet üzerinden sınavlarım vs. olduğu için bilgisayarım açık. Babam diyor ki; Anydesk ile ekranına bağlanayım, gün boyu izleyeyim seni. Ben ise istemiyorum boyle birsey. Öncelikle 2 adet monitörüm var. Anydesk te sadece 1 monitörü paylaşmak veya sadece 1 programı paylaşmak tarzı birşey var mı? Teşekkürler ""
2 monitör tek pc
Merhabalar, bilgisayarıma 2. Monitörü almayı düşünüyorum. Araştırdım ama bulamadım, sorum şu; Şimdi 2 monitörü aynı kasaya bağlayacağım. Ve 2 monitördede farklı bir görüntü olacak. Sallıyorum oyunda sol tarafta öldüm, doğmayı bekliyorum. Sağdaki monitördede video izleme istiyorum. Ancak klavye ve fare de 1 adet. Donanım özelliklerimi yazıyorum belki lazım olur.
Ekran Kartı: Msı Rtx 3060 2xVentus
İşlemci: Amd Ryzen 5 3600 - 6 Core Processor
Anakart: Asus Prime B650 Plus
Klavye: Rampage KB-R 34 Winner
Mouse: Logitech G203
LOL BAŞLANGIÇ
Merhabalar, LOL Oyununa Başlamak İstiyorum. Ancak Nasıl Başlayacağım Hangi Karakterden Başlamalıyım Hiçbir Bilgim Yok. Oyun Hakında Zerre Kadar Bile Bilgim Yok. Nasıl Başlamalıyım, Nasıl Gelişirim? Yardım Ederseniz Sevinirim
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 518 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO