Merhabalar,
Türksat kablo TV ve uydunet kullanıcısıyım. Tercih ettiğim paketin içinde kabloses denilen telefon hizmeti de pakette mevcuttu. Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz kullandığım telefon hizmeti kesildi. Operatör, telefondu bir arıza olabileceğini belirtince telefonu Siemens telefonlara hizmet sağlayan GigaSet firması ile irtibata geçtim. Onlara, Giga Set a 420 model dec telefon ve baz ünitesini kargo ile gönderdim. Onlar bir hafta sonra bana cihazı geri gönderdiler, bakımının yapıldığını ve bir sorun kalmadığını belirttiler. Cihazı aynı şekilde kurarak, Türksat modemine bağladım ancak telefon yine çalışmadı. Bu kez operatörü aradım, gelen servis de, modemin eski bir model olduğunu ve güncelleme yapamadığı için telefonun devre dışı kaldığını, yeni modeme geçmem gerektiğini beyan ettiler. Bu kez de, yeni modem kurdurdum. Fakat yeni modem de GigaSet A 420 telefonu çalıştırmadı. Bir türlü çevir sesini bulamadık. Tekrar telefon firması ile temasa geçtim, onlar da, yeni modeme telefonun uyum sağlamamış olabileceğini belirttiler. Görevli, Türksat modemi ile uyumlu bir telefon tavsiyesi almamı önerdi. Fakat Türksat, böyle bir uygulamaları olmadığını ifade etti. Türksat modem cihazı ile uyumlu önerebileceğiniz bir telefon marka ve modeli var mıdır?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 630 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri